In ce mai putem transforma banalele ladite din lemn – Idei practice mai jos

In ce mai putem transforma banalele ladite din lemn – Idei practice mai jos

Daca ar fi sa va cerem sa priviti aceste decoruri cu un ochi critic, fara doar si poate veti spune despre ele ca sunt neinteresante din punct de vedere estetic si nu va impresioneaza cu nimic din cauza faptului ca sunt realizate din niste banale ladite din lemn. Ei bine, trebuie sa va contrazicem deoarece putem transforma cu usurinta astfel de obiecte in decoratiuni minunate. Prin urmare haideti sa vedem aici impreuna o multime de idei practice. Mai mult de atat, le putem recicla intr-un mod creativ.


Ideea de a transforma laditele din lemn in mese decorative spre exemplu, pare a fi una foarte buna deoarece nu trebuie depusa o munca deosebita pentru a le confectiona. Din patru ladite rezistente, un blat din lemn si o mana de cuie se poate realiza o frumoasa masuta pentru cafea.

Aceste ladite, pe care noi le consideram banale, mai pot fi reciclate creativ transformandu-le pur si simplu in mici rafturi pentru o serie de obiecte pe care vrem sa le tinem la indemana, gen farfurii, cani sau pahare pentru picnic. Amplasate ca un puzzle, fix langa gratarul din curte, ar fi mult mai comod pentru noi. Cu o conditie. Sa fie anorate cat mai bine pentru a nu se rasturna. Priviti!

idei practice

Credeti ca nu mai avem idei practice de a recicla laditele intr-un mod creativ? Ia priviti acest suport pentru plantele decorative din gradina.


idei practice idei practice idei practice

Va place sa evidentiati decorul cu obiecte vintage? Ia priviti mai jos cum poate fi transformata o ladita din lemn intr-un suport ideal pentru a expune cartile preferate sau pentru un abajur.

De-a lungul timpului v-am prezentat o multime de idei de a reutiliza laditele din lemn, cu atat mai bine daca le-ati pus deja in aplicare.

sursa foto


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI