Infrumusetam sarbatorile Pascale cu aceste idei de ornamente din flori

Infrumusetam sarbatorile Pascale cu aceste idei de ornamente din flori

Capricioasa din fire, schimbatoare, dar totusi colorata, primavara este un anotimp pe care il adoram. Il adoram pentru ca este anotimpul in care natura revine la viata, oferindu-ne peisaje minunate pe care doar in cartile cu povesti le mai vedem. Insa ele sunt reale si sunt chiar in jurul nostru. Le putem atinge cu mana, dar le putem vedea si cu ochii sufletului. Un tablou perfect care ne relaxeaza, un tablou in care ne odihnim privirea atunci cand suntem obositi. Dar de ce toate aceste cuvinte despre primavara? Pentru ca este un anotimp frumos. Exact ca aceste idei de ornamente din flori, ornamente cu care ne putem decora casa de sarbatori.


Sarbatorile sunt mai frumoase cu aceste idei de ornamente din flori

De fiecare data asteptam sarbatorile Pascale cu bucurie in suflet. Bucuria de a-i avea alaturi pe cei dragi. Bucuria de a sta in compania familiei si a prietenilor. Bucurie, pe care daca ar fi sa o exprimam in cuvinte, nu ar incapea pe o coala alba de hartie. Sarbatorile Pascale sunt pentru noi toti sarbatori ale sufletului, sunt sarbatori care ne fac mai buni si mai luminosi.

ornamente din flori ornamente din flori ornamente din flori ornamente din flori

Coloram sarbatorile cu aceste idei de aranjamente din flori

Daca sunt realizate cu pasiune si creativitate, toate ornamentele sunt spectaculoase. De ce? Pentru ca toate florile isi stiu rolul pe de rost. Stiu cum sa infrumuseteze totul in jurul lor. Stiu cum sa iasa in evidenta. Au invatat asta de la primavara. Au invatat cum sa devina niste florarese iscusite. Florarese care stiu sa ne atraga privirea atunci cand le asezam intr-o vaza sau intr-un decor de sarbatori. Florarese care au invatat cum sa ne incante. Nu cu vorbe, asa cum fac cele adevarate, ci prin culoare. Priviti asadar si va inspirati din aceste idei de decoruri de primavara!

ornamente din flori ornamente din flori ornamente din flori ornamente din flori ornamente din flori ornamente din flori ornamente din flori ornamente din flori

sursa foto: Pinterest


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI