Inovație și lumină: Cum revoluționează Velux România mansardele

Inovație și lumină: Cum revoluționează Velux România mansardele

Velux România a adus o revoluție în domeniul designului de ferestre pentru mansarde, transformând aceste spații adesea neglijate în adevărate oaze de confort și eleganță.


Imaginează-ți să te trezești dimineața și să fii întâmpinat de razele calde ale soarelui care pătrund printr-o fereastră perfect poziționată, oferindu-ți o priveliște panoramică asupra cerului. Cu Velux, fiecare zi începe cu un strop de magie, iar mansarda ta devine un loc special, plin de lumină naturală și inspirație.

Velux România nu este doar un producător de ferestre, ci un partener de încredere în transformarea casei tale. Fie că visezi la un colț de lectură baiaț sau la un birou luminos și aerisit, ferestrele Velux îți oferă exact ceea ce ai nevoie pentru a transforma visurile în realitate.

Studiu VELUX România: 79% dintre proprietarii de case din România și-ar renova energetic locuințele pentru a locui mai bine

VELUX România, unul dintre cei mai importanți producători de ferestre de mansardă, a realizat anul acesta un studiu național în rândul proprietarilor de locuințe pentru a sonda motivele și constrângerile vizavi de renovarea eficientă energetic a caselor. Potrivit sondajului, realizat pe un eșantion de peste 1000 de persoane la nivel național, 69% dintre respondenți au afirmat că principalul obstacol care îi împiedică să își renoveze casa sunt constrângerile financiare, în timp ce 79% dintre ei au susținut că și-ar renova locuințele dacă ar putea accesa fonduri subvenționate de către autorități.


La VELUX România, credem cu tărie în importanța susținerii eforturilor pentru case eficiente energetic. Românii au nevoie și își doresc case mai bune, mai sănătoase, care să le asigure confort și costuri rezonabile de energie. Ne dorim să fim un partener de încredere pentru toți cei care vor să își îmbunătățească confortul locuințelor, pentru că nu oferim doar ferestre de mansardă și accesorii conexe, dar suntem și un promotor al locuitului sustenabil, în general. Considerăm că România are nevoie de clădiri durabile, eficiente, iar în acest context, renovrea energetică este esențială pentru țara noastră”, a declarat Noemi Ritea, Director de Piață VELUX România, Ungaria și Moldova.

VELUX oferă soluții inovatoare pentru locuințe de peste 80 de ani. Astfel, ferestrele de mansardă, pentru acoperișul înclinat, acoperișuri tip terasă, produsele pentru protecție solară și accesoriile inteligente sunt o soluție simplă și rentabilă pentru o casă eficientă energetic.

Despre Grupul VELUX

De peste 80 de ani, Grupul VELUX a creat medii de viață sănătoase pentru oamenii din întreaga lume, valorificând la maximum lumina naturală și aerul proaspăt. Gama noastră variată de produse include ferestre de mansardă, ferestre pentru acoperiș terasă, rulouri interioare, produse pentru protecție solară și rolete exterioare, precum și soluții de montaj și sisteme de control pentru casă inteligentă.


Aceste produse contribuie la asigurarea unui climat interior sănătos și durabil, pentru muncă și învățare, pentru joacă și petrecerea timpului liber. Lucrăm la nivel global – cu operațiuni de vânzări și producție în peste 38 de țări și aproximativ 12.500 de angajați în întreaga lume.

Grupul VELUX este deținut de VKR Holding A/S, o societate cu răspundere limitată deținută integral de fundații non-profit, caritabile (THE VELUX FOUNDATIONS) și de familie. În 2021, VKR Holding a avut venituri totale de 3,5 miliarde de euro, iar THE VELUX FOUNDATIONS a donat 244 de milioane de euro sub formă de donații caritabile.

De ce să îmbunătățești spațiul din mansarda ta?

Transformarea mansardei dintr-un simplu spațiu de depozitare într-un loc locuibil poate aduce un suflu nou întregii tale locuințe. Această zonă a casei, adesea neglijată și folosită doar pentru a aduna obiecte vechi, are un potențial imens de a deveni un spațiu plin de viață și funcționalitate.


Gândește-te la posibilitățile pe care le oferă o mansardă bine amenajată: un dormitor cochet, un studio de artă, o cameră de joacă pentru copii sau un birou luminos și liniștit. Redefinirea mansardei nu doar că îți oferă mai mult spațiu util, dar îți permite și să creezi un colț personalizat, adaptat nevoilor și dorințelor tale.

Ferestrele Velux sunt soluția ideală pentru a aduce lumină și aer proaspăt în mansarda ta, schimbând radical percepția și atmosfera acestei încăperi. Aceste ferestre nu sunt doar surse de lumină naturală, ci și adevărate elemente multifuncționale. Datorită design-ului lor ingenios, ferestrele Velux pot funcționa ca mini-balcoane, permițându-ți să te bucuri de aer liber și de o priveliște superbă direct din confortul mansardei tale.

Cu ferestrele Velux, mansarda ta devine un loc unde confortul întâlnește funcționalitatea, oferindu-ți o experiență de locuit cu adevărat specială.

Pentru mai multe informații despre Grupul VELUX, vizitați velux.com.

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI