Vezi aici idei practice de a reutiliza tevile din PVC in proiecte creative

Vezi aici idei practice de a reutiliza tevile din PVC in proiecte creative

Decat sa ne intristam ca primavara nu mai vine, zadarnicindu-ne planurile pe care ni le-am facut pentru amenajarile exterioare, mai bine sa ne bucuram din plin de aceste idei practice, mai precis de felul cum putem refolosi tevile din PVC care ne-au ramas de la diversele lucrari de constructii din casa.


Consultand putin internetul, am aflat cate ceva despre acest tip de material. PVC inseamna policlorura de vinil si este un material termoplastic cu rezistenta mare, de aceea este considerat un foarte bun izolator, fiind folosit cel mai adesea in domeniul constructiilor sau la piese componente. Mai are proprietatea de a izola foarte bine din punct de vedere electric. Nu putem sa nu va spunem ca PVC sau policlorura de vinil este unul din materialele care nu sufera degradari la intemperii, insa prin comparatie cu alte materiale plastice are cateva puncte slabe, unul dintre ele fiind rezistenta slaba la soc sau la temperaturi joase.

Acum ca v-am spus cateva din proprietatile unui astfel de material, propunem sa trecem la ceea ce v-am pregatit in acest articol, respectiv la ce putem confectiona din tevi de PVC. Si pentru ca obiectele utile nu ar trebui sa lipseasca din nici o gospodarie, ne-am gandit sa va prezentam idei practice de a confectiona din astfel de tevi un uscator pentru rufe spre exemplu.

Pentru asemenea proiecte, unele din ele cu un oarecare grad de dificultate, este nevoie doar de putina indemanare de a asambla piesele una cate una pana la obtinerea obiectul dorit, dar si de timp pentru a-l finaliza. Prin urmare speram sa va placa aceste idei practice de a refolosi tevile din PVC, cu atat mai bine daca veti realiza o parte din proiectele prezentate mai jos. Priviti!


idei practice idei practice idei practice idei practice idei practice

sursa foto

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI