24 Proiecte realizate din sticla colorata pe care trebuie sa le incerci si tu

24 Proiecte realizate din sticla colorata pe care trebuie sa le incerci si tu

Vedem si noi ce proiecte realizate din sticla colorata ne incanta privirile de data aceasta. Proiectul de la numarul 4 trebuie neaparat incercat neaparat de catre voi. Este colorat, plin de viata si aduce culoare in gradina voastra. Fie ca alegeti sa mergeti pe acel albastru sau ca doriti sa faceti un delimitator mai colorat, aleea arata superb si se va potrivi perfect in curtea voastra. Voi ce parere aveti?


Sticla colorata este un motiv de bucurie atunci cand este transpusa in decoratiuni

Sticla colorata poate fi obtinuta in mai multe feluri, acest lucru depinzand de ceea ce doresti sa faci cu ea. Daca vrei sa folosesti aceasta sticla colorata pentru a realiza proiecte creative, proiecte de tipul Do It Yourself pe care sa le realizezi pentru simplul decor al casei, atunci puteti vopsi sticla, atat cu vopsea profesionala cat si cu acuarele. Daca alegerea voastra este sa folositi sticla colorata pentru geamuri sau usi, atunci trebuie sa stiti ca ea este realizata special, prin adaugarea unor cantitati de oxizi de fier, nichel, aur, cupru, argint sau alte combinatii metalice. In acest mod, se vor putea obtine o multime de variatii de culori. Putem spune ca pot fi atat de multe variatii, incat nici nu le putem numara.

Indiferent de ce ai alege, sticla colorata este o modalitate frumoasa de a-ti colora casa, o modalitate superba de a iti pune imaginatia la incercare cu aceste frumoase ornamente cat si un mod de a te provoca pe tine insuti.

sticla-colorata-1

sticla-colorata-2

sticla-colorata-3

sticla-colorata-6

sticla-colorata-4

Copiii se pot juca cu aceasta sticla colorata

Copiii se pot juca si ei, realizand tot felul de modele geometrice, combinatii de culori si alte lucruri care sa le puna imaginatia si creativitatea la incercare. Haideti sa ii dam batai!


sticla-colorata-5

 

sticla-colorata-7

sticla-colorata-8

sticla-colorata-9

sticla-colorata-10

sticla-colorata-11

sticla-colorata-12

sticla-colorata-13

sticla-colorata-14

sticla-colorata-15

sticla-colorata-16

sticla-colorata-17

sticla-colorata-18

sticla-colorata-19

sticla-colorata-20

sticla-colorata-21

sticla-colorata-22

sticla-colorata-23 sticla-colorata-24

sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI