Lemnul, un material unic ce are puterea de a inova orice spatiu

Lemnul, un material unic ce are puterea de a inova orice spatiu

Lemnul este un material atat de spectaculos si versatil, incat poate sa transforme intr-un mod deosebit de frumos absolut orice spatiu. Fie ca vorbim de mobilier clasic realizat din lemn prelucrat, de ornamente simple sau chiar de intregi constructii din lemn, acest material se poate transpune intr-o multime de proiecte mari si mici.


Fiecare dintre noi iubeste un anumit tip de design. Design-ul minimalist, rustic, boho-chic sau hippie, toate acestea au in componenta decoratiunilor, ornamentelor si pieselor de mobilier un material: lemnul.

In galeria foto pe care am pregatit-o pentru tine am adunat o serie de proiecte frumoase. Cu siguranta ca aceste proiecte te vor inspira si pe tine atunci cand vine vorba de realizarea unor decoratiuni creative pentru casa ta.

Lemnul: un material ce ascunde curiozitati interesante

Lemnul ocupa aproximativ o treime din uscat. Asta inseamna ca, in intreaga lume exista peste 35 de milioane de metri patrati de padure. Speram ca aceasta cifra sa nu scada, ba chiar sa creasca, astfel incat noi sa ne bucuram in continuare de frumusetea pe care ne-o ofera natura, dar si de beneficiile importante fara de care nu putem sa traim.


Daca impartim numarul total de copaci care cresc in lume la numarul de oameni, atunci cifra aproximativa ar fi de 60 de copaci pentru un singur om. Cu toate acestea, fiecare dintre noi trebuie sa contribuie pentru ca aceasta cifra sa creasca sau sa se mentina constanta.

O alta curiozitate interesanta este faptul ca pentru a realiza o carte carte sunt necesare 5kg de materie prima lemnoasa.

Cea mai mare zona forestiera din lume este taigaua ruseasca.


Descopera si aceste decoratiuni din lemn care transforma decorul – 17 idei care imbina naturalul cu eleganta

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI