Locuri de depozitare eficiente, ideale pentru spatii foarte mici

Locuri de depozitare eficiente, ideale pentru spatii foarte mici

Descopera cum poti face ca depozitarea in astfel de spatii foarte mici sa fie facuta eficient, rapid, in orice fel de camera, indiferent de cat de mica este aceasta.


Atunci cand vine vorba de spatii mici si de depozitarea lucrurilor aici, lucrurile se pot complica. Mai mult decat atat, majoritatea familiilor cu unul sau doi copii locuiesc in apartamente cu doua sau trei camere, astfel ca spatiul este destul de limitat. Cu toate acestea, nu trebuie sa disperi.

Este important sa te organizezi din timp pentru ca depozitarea in spatii foarte mici poate fi o adevarata durere de cap daca nu stii cum sa organzezi spatiul eficient.

Organizarea eficienta a lucrurilor in spatii foarte mici

Inainte de a crea diferite spatii de depozitare, organizeaza lucrurile eficient si pe categorii. Astfel, poti alege sa imparti lucurile pe categorii precum: hainele aranjate pe anotimpuri, prosoapele pe dimensiuni, iar hainele copiilor aranjate in functie de frecventa cu care acestia le poarta.


Amenajarea spatiilor de depozitare in locuri ascunse

Spatiile de depozitare in locuri mai putin vizibile, asa cum este spatiul de deasupra usii tale, poate fi o modalitate ideala de a economisi spatiul. In acest fel, nu vei ocupa spatiul din incapere, dar vei avea un loc ideal pentru a aranja lucrurile, cartile sau piesele de ornament.

Spatiu de depozitare construit pe colt

Coltul camerelor tale este un spatiu mare, dar de cele mai multe ori ramane nefolosit. Construieste aici un loc de depozitare pentru a pune lucruri pe care nu le folosesti atat de des. Vei reusi sa economisesti spatiu si sa castigi cateva locuri de depozitare.

Inspira-te din galeria foto de mai jos pentru a avea spatii de depozitare in plus in casa ta.


Depozitarea in spatii foarte mici

Paturi cu spatii de depozitare practice, ideale pentru dormitoarele mici

Modele de dormitoare mici ce sunt spatii practice si multifunctionale

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI