Mâncăruri gustoase, aranjate apetisant pentru o masă de Crăciun îmbelșugată

0
422

Mâncăruri gustoase, aranjate apetisant pentru o masă de Crăciun îmbelșugată

Coronițe aranjate din mezeluri și legume, platouri cu brânzeturi, salată de boeuf, dar și multe alte preparate pentru a te bucura de o masă de Crăciun îmbelșugată.


Inspiră-te din galeria foto de mai jos. De aici vei avea idei pentru a aranja și tu pe masa de Crăciun mâncăruri gustoase, apetisante și care să fie pe placul musafirilor.

Platourile cu brânzeturi, ideale pentru masa de Crăciun

Platourile cu brânzeturi sunt ușor de aranjat și sunt perfecte pentru masa de sărbători. Acestea pot fi aranjate sub formă de brăduț, astfel încât sa duci pe masa ta formele specifice sărbătorii de iarnă.

Platourile de brânzeturi pot fi aranjate astfel încât tu să te bucuri de o mulțime de preparat. De asemenea, musafirii tăi să aibă parte de o masă aranjată cu multă imaginație. Te vei bucura de preparate excelente, aranjate superb.


Aranjarea platourilor cu mezeluri

Platourile cu mezeluri pot fi aranjate sub formă de rulouri, rulade cu mezeluri din carne și brânză, dar și cu o mulțime de alte forme frumoase. Aranjate pe masa de Crăciun, lângă decorațiunile și ornamentele de aici, platourile tale vor arăta absolut spectaculos, iar musafirii tăi vor fi încântați. Masa de Crăciun este una dintre cele mai bogate mese din an, însă ai grijă să echilibrezi legumele puse aici cu fructele, dar și cu carbohidrați sănătoși.

Inspirația vine și din galeria foto de mai jos, galerie cu mese preparate ideal pentru sărbătorile de iarnă. Acestea sunt amenajate astfel încât să fie atât gustoase, dar și să arate absolut superb.

Coronite delicioase de Craciun pentru sarbatori de poveste anul acesta

Aperitive in forma de rulou cu salam extrem de interesante, ideale pentru o masa festiva

Cum aranjam creativ si frumos legumele in farfuriile de aperitive

sursa foto: Pinterest