Minigradina din ghiveci – Cum sa evidentiem plantele suculente

Minigradina din ghiveci – Cum sa evidentiem plantele suculente

Daca ar fi sa decoram toamna cu flori, cu siguranta le vom alege pe cele mai frumoase. Printre ele regasindu-se si plantele suculente. Sunt deosebite ca aspect si se pot realiza o multime de decoruri. Mai bine spus, ca o minigradina din ghiveci.


Minigradina din ghiveci – Aranjamente care pun in valoare plantele suculente

Toate florile sunt deosebite. Chiar si plantele suculente a caror forma nu ne cuceresc din prima clipa. Forma ingrosata data de acumularea apei in frunze, ceea ce le face unice. Iata de ce se pot realiza aranjamente deosebite cu ajutorul lor. Aranjamente precum cele de astazi.

minigradina din ghiveci

Aranjamente florale din plante suculente – Idei creative de toamna

Dupa parerea noastra toamna este cel mai potrivit anotimp pentru a realiza aranjamente spectaculoase din flori. Ne intrebam oare de ce. Pentru ca toamna este pretutindeni. Pentru ca toamna este invesmantata in mii de culori si pentru ca este un anotimp care are un farmec aparte.

minigradina din ghiveci   minigradina din ghiveci

Accesorii pentru aranjamente din plante suculente

Pentru a realiza un aranjament simplu din plante suculente avem nevoie de cateva accesorii. Care ar fi acestea? Un vas din ceramica, dar poate fi si un bol din sticla, putin pamant, cateva pietricele decorative si multa imaginatie. Imaginatia de a realiza combinatii de culori si de a decora interiorul cu cele mai frumoase aranjamente.


minigradina din ghiveci   minigradina din ghiveci   minigradina din ghiveci   minigradina din ghiveci

Minigradina din bolul de sticla – Idei de decoruri care ne dau din farmecul toamnei

Daca toamna este un anotimp fermecator, atunci o putem pastra intr-un bol de sticla. O putem transforma in cea mai frumoasa minigradina. Iata cum!

minigradina din ghiveci   minigradina din ghiveci

Transformam decorul cu aceste idei de minigradini

Ei bine, da. Putem aduce un plus de imagine interiorului, acum la mijlocul toamnei, cu aceste idei de aranjamente din plante suculente. Aranjamente pe care le putem realiza cu usurinta. Priviti si va inspirati!

minigradina din ghiveci   minigradina din ghiveci

sursa foto: Pinterest


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI