Mobilier de gradina realizat din paleti – Creativitate si indemanare

0
1768
mobilier de gradina

Mobilier de gradina realizat din paleti – Creativitate si indemanare

Acest mobilier de gradina este ideal pentru orice curte, indiferent ca este vorba de o locuinta permanenta sau de o casa de vacanta la tara, la mare sau la munte.


Sa creezi mobilier din ceea ce ai este pura arta. Pe langa indemanare, creativitate si mult timp investit, majoritatea oamenilor pun foarte multa pasiune in aceste proiecte. Si stim cu totii ca acolo unde exista pasiune, orice proiect simplu se transforma intr-un proiect de efect, superb si creativ.

De aceea, astazi va prezentam aceste doua calitati: creativitate si indemanare, intr-un singur articol. Inspira-te din aceste frumoase proiecte cu mobilier de gradina frumos.

Mobilier pentru a lua masa

Zona de dining din gradina poate fi construita sub un foisor sau sub o pergola din lemn. Poti construi atat o masa, cat si scaune sau mobilier tip canapea din paleti de lemn. Nu uita sa ii vopsesti pentru a obtine paleti frumosi, dar si rezistenti in timp. Lemnul se vopseste in fiecare an sau se da cu lac special pentru a capata rezistenta in timp.


Daca ai nevoie de mai mult confort, poti pozitiona pe acesti paleti cateva perne pufoase. Vei resimti confortul pe care il resimti si cu mobilierul de specialitate.

Spatiu de joaca pentru copii

Copiii adora sa se joace intr-un loc cu nisip, intr-un spatiu de joaca special creat pentru ei, mai ales daca este pozitionat afara, in aer liber. Ofera-le sansa se distreze cat timp tu te relaxezi impreuna cu parintii lor la un gratar sau la un cocktail in aer liber.

Mobilierul de gradina este perfect pentru a fi pozitionat in curtea ta, mai ales pentru momentele in care anotimpurile calde isi fac din nou loc in vietile noastre.


Iti poti folosi indemanarea si imaginatia si mai departe si poti crea chiar si balansoare, leagane frumoase sau alte lucruri creative pentru gradina ta.

sursa foto: Pinterest