Organizarea eficienta a uneltelor in magazie sau garaj

Organizarea eficienta a uneltelor in magazie sau garaj

Organizarea eficienta a uneltelor te poate ajuta sa economisesti o multime de timp si energie. Iata cum poti sa le aranjezi astfel incat sa le gasesti rapid.


Daca uneltele tale vor fi organizate si fiecare va avea un loc al ei, vei economisi o multime de timp, dar si de energie. Nimic nu este mai neplacut decat sa nu gasesti acel ciocan de care ai nevoie imediat.

Spatiile organizate te vor ajuta sa fii mai productiv si sa muncesti mult mai eficient.

Organizarea uneltelor te ajuta sa cresti durata de viata a acestora

Unele unelte nu sunt folosite mereu, astfel ca ai tendinta sa uiti unde le-ai pus. De aceea, exista riscul ca ele sa stea intr-un mediu umed sau intr-un mediu deloc prielnic si sa se strice. Uneltele pot sa rugineasca, sa prinda umezeala sau sa se strice.


Daca pastrezi curatenia si ordinea in spatiul unde le organizezi, le vei vedea mereu. In acest fel, vei sti ca periodic ele au nevoie de intretinere si de ingrijire pentru a se pastra la fel de eficiente si functionale pe o perioada mare de timp.

Ordinea te ajuta sa fii productiv

Unele zile sunt mai productive, altele mai putin. Daca in spatiul unde tii uneltele nu exista ordine, exista riscul sa pierzi si zeci de minute cautand unele lucruri. In acest fel, te vei enerva si vei pierde o multime de timp.

Sa fii organizat inseamna sa fii mult mai productiv, iar calitatea muncii tale se va imbunatati considerabil.


Sorteaza-le in functie de cum le folosesti

Uneltele de gradina asezate intr-un loc, iar uneltele pe care le folosesti pentru a repara masina aranjeaza-le in alt loc. La randul lor, aceste doua categorii pot fi aranjate si pe marimi. In acest fel, le vei gasi mult mai usor.

Gasesti si aici cateva idei impresionante pentru a pastra ordinea in magazia de unelte.

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI