Mobilier din paleti – idei de a-i folosi si altfel decat pentru depozitat marfa pe ei

Mobilier din paleti – idei de a-i folosi si altfel decat pentru depozitat marfa pe ei

Din ce in ce mai mult, paletilor din lemn li se da o alta utilitate decat aceea de a depozita marfa pe ei si ne referim, desigur, la confectionarea unor piese de mobilier suficient de atragatoare si interesante incat pot fi expuse atat in casa cat si pe o terasa din gradina.


Printre multele articole in care v-au fost prezentate idei de a-i folosi ingenios, iata inca unul pe aceeasi tema si ne-am gandit la acele idei de a transforma paletii in piese de mobilier pentru care nu trebuie sa depuneti o munca istovitoare, iar imaginile de astazi va vor ajuta cu siguranta.

Dupa parerea noastra, cele mai potrivite piese de mobilier care se pot confectiona sunt acele dulapuri pentru uneltele si sculele pe care orice orice om gospodar le are in casa.

Pentru a confectiona o poarta, spre exemplu, nu aveti nevoie decat de cateva bucati dintr-un astfel de palet. Tratat corespunzator, lemnul va rezista in timp fara probleme.


Veti vedea in acest articol ca paletii din lemn mai sunt potriviti pentru a confectiona comode pe care sa asezati diverse obiecte decorative de sezon dar si minibaruri numai bune pentru o mica terasa.

Achizitionarea unor sezlonguri pentru terasa poate da peste cap orice buget, prin urmare daca optati pentru realizarea lor din paleti, puteti chiar economisi acesti bani.

Mai sunt si alte idei in acest articol de a folosi paletii din lemn la confectionarea unor piese de mobilier, de aceea va lasam sa le descoperiti pe toate, in asa fel incat atunci cand intrati in posesia unuia sa stiti ce sa faceti din el.


mobilier 1

mobilier 2

mobilier 3

mobilier 4

mobilier 5

mobilier 6

mobilier 7

mobilier 8

mobilier 9

mobilier 10

mobilier 11

mobilier 12

mobilier 13

via

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI