Cele mai frumoase 20 de idei practice de suporturi pentru plantele decorative

Cele mai frumoase 20 de idei practice de suporturi pentru plantele decorative

Idei practice de a economisi spatiul destinat florilor decorative din casa, am tot prezentat pe pagina noastra, descoperind prin intermediul lor, o multime de feluri de a le expune in suporturi pe verticala, suporturi confectionate in principal din lemn, dar si din metal. Si astazi v-am pregatit ceva asemanator, numai ca de data aceasta am ales niste idei de suporturi simple, din punct de vedere al designului, modele care ne scutesc de o munca in plus atunci cand vrem sa facem curatenie.


Ceea ce stim noi despre florile de apartament, stiti si voi. Purifica aerul din incaperea in care se afla, ne infrumuseteaza locuinta si nu in ultimul rand ne simtim mai fericiti in preajma lor. Ca o mica paranteza,  va intrebam de cate ori nu ati auzit persoane povestind ca vorbesc cu plantele din casa, acest lucru facandu-le mai frumoase decat sunt? De multe ori, credem noi.

In acelasi timp, atunci cand vrem sa facem curatenie, trebuie sa le mutam dintr-un loc in altul, pentru a sterge praful sau pentru a spala pe jos. Ei bine, aici am vrut sa ajungem cu aceste idei practice, respectiv la aceste modele de suporturi sprijinite pe niste picioare din lemn si care ne permit sa stergem pe langa ele, fara a muta ghivecele de la locul lor, decat foarte putin.

In plus cu aceste modele de suporturi pentru flori, nu mai trebuie sa tinem ghivecele direct pe parchet, cunoscut fiind faptul ca atunci cand le udam este imposibil sa nu scapam mai multe picaturi de apa, alegandu-ne in timp cu o dusumea deteriorata.


Speram sa gasiti utile aceste idei practice si nu incheiem fara a va spune ca gasiti in imaginile de astazi si o schita dupa care va puteti ghida la confectionarea lor.

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI