Modalitati deosebite de a refolosi un simplu scaun vechi

Modalitati deosebite de a refolosi un simplu scaun vechi

Idei simpatice si deosebite pe care sa le puneti in aplicare atunci cand doriti sa refolositi un scaun vechi pe post de obiect decorativ sau de piesa de mobilier.


Daca cei mici doresc sa isi serbeze ziua de nastere in gradina sau pur si simplu isi doresc o petrecere in care sa cheme prietenii si sa se distreze, cel mai bine este sa folositi curtea voastra pentru acest lucru. Asa, veti sti ca micutii nu au ce sa pateasca deoarece sunt supravegheati in permanenta de dumneavoastra, iar mancarea si bautura pe care cei mici o consuma stiti ca este naturala si o puteti face chiar voi. Pentru acest lucru putem folosi cateva scaune, pe care sa punem pernute si sa le folosim pe post de bancute pentru gradina.

Aceste idei si o multime de alte proiecte frumoase sunt prezentate in pozele din urmatorul articol, poze din care speram ca va veti inspira si voi pentru a realiza proiecte frumoase. Folositi scaunele pe post de ghiveci, aceste modalitati unice de a planta vor atrage toate privirile celor din jur. Nu-i asa ca suna bine?

Noi va dorim spor la treaba si asteptam pozele cu decoratiunile realizate de voi!


scaun vechi (2)

scaun vechi (3)

scaun vechi (4)

scaun vechi (5)

scaun vechi (6)

scaun vechi (7)

scaun vechi (8)

scaun vechi (9)

scaun vechi (10)

scaun vechi (11)

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI