Modalitati diferite si frumoase de a planta florile in curte

0
7258
florile in curte

Modalitati diferite si frumoase de a planta florile in curte

Anotimpurile calde ne pun zambetul pe buze cu ajutorul plantelor si florilor colorate. Fie ca este vorba de zambile, narcise, lalele, margarete sau begonii, primavara si vara sunt anotimpuri care ne aduc soarele pe strada si florile colorate in curti.


O gradina frumoasa iti ofera o atmosfera prietenoasa, dar si o armonie placuta. Iti prezentam modalitati diferite si unice de a planta florile!

Primavara ne intampina cu flori si cu zambete pe buze. Incepem sa ne petrecem timpul din ce in ce mai des in curtea sau in gradina noastra si sa avem grija de florile si de plantele de acolo!

Mai jos, va povestesc despre trei flori de primavara pe care si tu ar trebui sa le ai in curtea sau in gradina ta primavara aceasta!


Despre laleaua pestrita

Laleaua pestrita este o floare frumoasa pe care ar trebui sa o ai si tu in curtea ta. Aceasta are flori purpurii sau albe si este destul de des intalnita in gradini. Ea infloreste cam in luna aprilie-mai si in tara noastra creste sponan prin zonele din Timis si Suceava.

Despre brandusa de primavara

Fie ca alegi sa o plantezi in casa sau in curte, brandusa de primavara este o planta care infloreste la inceputul primaverii si se inmulteste prin bulbi.

Ea creste in palcuri prin zonele de deal si munte si are nevoie de lumina, dar si de un sol bine drenat.


Despre begonia curgatoare

Begonia curgaoare este o floare ce poate fi plantata atat in ghivece, cat si in jardiniere sau in alte cosuri suspendate. Va puteti inspira din articolul de astazi pentru a planta aceasta floare frumoasa intr-un suport creativ. Descopera cele mai frumoase moduri de a planta florile in curte!

Begonia curgatoare are nevoie de un loc cu semiumbra si de un sol bine drenat, bogat in minerale. Planta poate fi udata moderat, la interval de cateva zile.

sursa foto: Pinterest