Modalitati neobisnuite, dar utile pentru a folosi Coca-Cola

0
725
Coca-Cola

Modalitati neobisnuite, dar utile pentru a folosi Coca-Cola

Coca-Cola este o bautura cunoscuta de catre toata lumea! Ceea ce nu cunoastem noi este faptul ca ea poate fi folosita intr-o multime de alte moduri neobisnuite, pe care trebuie sa le incercati neaparat!


Coca-Cola nu doar ca ne potoleste setea, dar poate fi utila si intr-o multime de alte modalitati. Haideti sa vedem despre ce este vorba!

1. Indeparteaza rugina

Da, ati auzit bine! Daca aveti orice obiecte de metal care au ruginit, puteti folosi Coca-Cola pentru a scoate rugina. Turnati bautura peste rugina, lasati sa actioneze peste noapte sau cateva ore si apoi curatati cu o carpa. Veti vedea cat de rapid si simplu este!

Coca-Cola

2. Bucle naturale si frumoase

Cu aceasta bautura iti poti face bucle naturale si frumoase! Cum? Umezeste varfurile parului cu Coca-Cola, apoi lasa un sfer de ora sa actioneze. Dupa care, spala parul cu sampon. Vei vedea ce bucle frumoase si naturale vei putea sa faci cu ajutorul unui simplu suc!


3. Scoate guma de mestecat din par

Daca aveti guma de mestecat in par, nu trebuie sa folositi foarfeca deoarece noi va spunem o metoda mult mai simpla! Puneti putina Coca-Cola, iar guma de mestecat se va indeparta foarte usor!

Coca-Cola

4. Curatati oalele si tigaile

Folosind aceeasi metoda simpla pe care am folosit-o si pana acum, aplicati Coca-Cola pe oale si tigai si veti vedea cum bautura va actiona rapid. Scoateti orice urma care parea greu de curatat cu doar cativa pasi simpli! Nu uitati sa lasati sa actioneze pentru a putea vedea rezultatele dorite.

Coca-Cola

5. Curata urmele de vopsea de pe mobila

Ati vopsit si a curs o picatura de vopsea pe mobila? Nicio problema! Inmuiati o bucata de panza in Coca-Cola, apoi folositi-o pentru a curata pata de vopsea. Va vine sa credeti ce simplu este?


6. Coca-Cola este folosita in cazul in care esti intepat de o meduza

Datorita faptului ca aceasta bautura are un continut ridicat de cofeina, ea amelioreaza durerea unei intepaturi. Foloseste-o cu incredere daca ai fost muscat de orice alta insecta si vei vedea ce simplu este sa scapi de intepatura!

Coca-Cola