Modele superbe de coronite pentru usa casei tale

0
3274
Modele superbe de coronite

Modele superbe de coronite pentru usa casei tale

Coronitele pozitionate pe usa iti impodobesc casa si te ajuta sa simti ca Sarbatorile de Iarna sunt din ce in ce mai aproape de tine!


Craciunul este o sarbatoare pe care o asteptam cu totii cu sufletul la gura. Acesta este momentul in care gatim cu drag pentru familie si pentru musafirii nostri, decoram casa cu ornamente frumoase si cumparam cadouri pentru persoanele pe care noi le iubim, dar si pentru prietenii dragi si pentru colegii de la munca.

Coronitele de Craciun pot fi atat daruite, dar folosite si pentru a iti infrumuseta locuinta. Coronitele de Craciun iti fac casa mai frumoasa, sunt superbe si pot fi decorate intr-o multime de modalitati diferite.

Ele pot fi pozitionate atat la usa de la intrare, cat si pe o usa din casa ta.


Coronite realizate din crengute de brad

Coronitele realizate din crengute de brad sunt ideale pentru persoanele care nu vor sa cumpere un brad natural pentru a proteja natura, dar vor sa aiba o crenguta de bradut in casa pentru ca aceasta te aduce cu gandul mai aproape de sarbatorile de iarna si miroase frumos.

Crengutele de brad pot fi decorate si ele cu panza de iuta sau cu diferite alte ornamente frumoase.

ML1204DECA9

Refoloseste lucrurile vechi sau refoloseste obiecte precum dopurile de la sticlele de vin si utilizeaza-le pentru a realiza ornamente frumoase cu ele. Fii creativ si in acelasi timp vei recicla si iti vei pune imaginatia si indemanarea la incercare, surprinzandu-i pe cei dragi tie! 


Inspira-te din ideile de mai sus si realizeaza chiar tu coronite frumoase pentru usa de la intrarea casei tale. Poti darui coronitele si cuiva drag, mai ales in preajma sarbatorilor de iarna pentru ca acestea pot fi pozitionate aproape in orice camera si iti infrumuseteaza spatiul.

 

sursa foto: Pinterest