Obiecte decorative minunate din cochilii de midii

Obiecte decorative minunate din cochilii de midii

Sunt delicioase si le consumam cu mare placere. Ce anume? Midiile desigur. Dar nu este un articol despre cum se gatesc midiile, dupa cum poate v-ati fi asteptat , ci despre faptul ca se pot realiza niste obiecte decorative interesante din cochiliile acestora. Poate nu ne credeti, dar sa stiti ca asa este.


Daca veti urmari proiectele de astazi, atunci suntem aproape siguri ca veti fi de acord cu noi. Unora poate vi se par cunoscute astfel de proiecte, insa noi va marturisim ca am fost luati prin surprindere de aceasta idei creative, pentru ca nu ne-am fi asteptat vreodata sa aflam ca putem realiza obiecte decorative pana si din cochiliile de midii.

Daca deja v-am convins, atunci suntem aproape siguri ca nu veti mai arunca cochiliile de midii si va veti inspira din ideile de astazi de a realiza din ele niste flori decorative foarte frumoase. Ce mai puteti realiza din ele? Puteti decora rama unei oglinzi spre exemplu. Sau mai puteti realiza niste obiecte decorative in forma de fluturi. Si suportul pentru lumanari este interesant.

Nu incheiem articolul fara sa va spunem o curiozitate despre midii si anume faptul ca au capacitatea de a filtra apa absorbita. O midie filtreaza 82 litri de apa marina in 24 de ore, de aceea sunt excelenti agenti de purificare. Dar inmagazineaza si bacterii daunatoare sau substante chimice toxice. De preferat ar fi sa se gateasca la abur tocmai pentru a elimina toti acesti agenti poluanti. Dupa fierbere, midiile bune se vor deschide iar cele care nu se vor deschide se vor arunca. Iata ca pana la urma am vorbit putin si despre cum se gatesc midiile.


Daca v-au placut ideile de astazi va rugam sa adaugati comentariile voastre pe pagina noastra Do It Yourself, pentru care nu putem decat sa va multumim!

obiecte decorative 1 obiecte decorative 2

obiecte decorative 3

obiecte decorative 4

obiecte decorative 5

obiecte decorative 6

obiecte decorative 7

obiecte decorative 8

obiecte decorative 9

obiecte decorative 10

obiecte decorative 11

obiecte decorative 12

obiecte decorative 13

obiecte decorative 14

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI