Idei practice de suporturi din discuri de lemn, pentru o atmosfera rustica si primitoare

Idei practice de suporturi din discuri de lemn, pentru o atmosfera rustica si primitoare

Fara indoiala, pe langa celelalte decoruri interioare, avem nevoie si de cateva ornamente rustice, ornamente care aduc naturalul in locuinta si creeaza o atmosfera primitoare. Ei bine, daca vreti sa stiti despre ce este vorba in acest articol, aflati ca v-am pregatit o serie de idei practice de a realiza din discuri de lemn suporturi pentru vazele cu flori.


Si daca tot am amintit de discuri din lemn ca idei practice de suporturi, nu putem sa nu spunem ca nu trebuie sa ne facem griji din cauza faptului ca nu vom gasi materia prima, deoarece poate fi procurata cu usurinta de la toate depozitele care comercializeaza lemne de foc, sau si mai bine, putem incerca la rudele sau bunicii care locuiesc la tara.

Acum ca am stabilit sursele de unde le putem procura, propunem sa trecem la modelele de suporturi, care nu sunt foarte complicate din punctul nostru de vedere, si veti vedea in imaginile de astazi ca nu am exagerat deloc. Aveti dreptate daca ne veti mentiona faptul ca nu pot fi decat rotunde, pentru ca aceasta este forma naturala lemnului. Ca replica, va spunem ca devin interesante datorita designului pe care il au.

Din acest motiv, adica a formei naturale a lemnului, unele dintre aceste suporturi sunt usor de realizat,  ceea ce nu putem spune despre cele putin mai stilizate, deoarece pentru acestea este nevoie de mana unui mester tamplar, mester care stie cum se prelucreaza lemnul transformandu-l in adevarate obiecte decorative artistice.


Nu vrem sa mai insistam cu descrierea lor, prin urmare daca si voua va plac obiectele decorative rustice si va place sa va decorati casa cu ele, priviti aici idei practice de suporturi din discuri de lemn.

Priviti si inspirati-va!

idei practice idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

sursa foto


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI