O gradina simpla, realizata cu bani putini si lucruri reciclate

0
2276
gradina simpla

O gradina simpla, realizata cu bani putini si lucruri reciclate

Bani putini sau chiar deloc, lucruri pe care deja le avem in gradina si o sambata dupa-amiaza libera. Asta este tot ce va trebuie pentru a realiza o multime de decoratiuni pentru gradina.


Aveti stropitori vechi? Le refolosim!

Acele stropitori vechi pe care acum probabil ca nu le mai folositi pot fi reciclate. Realizati o multime de decoratiuni simpatice cu doar cateva lucruri pe care deja le aveti in casa sau in garaj. Nu este nevoie sa aruncati nimic! Mai mult decat atato, aceste decoratiuni sunt si practice si utile. Ele va vor strange apa care cade pe acoperisul casei. Procedati ca in poza de mai jos!

Ce spuneti, suna bine?

Vedem aici si ce putem face pentru ca gradina sa fie un loc mai primitor?

Va invitam sa citit si: Cum transformam un butoi vechi in decoratiuni pentru gradina – pas cu pas

Locul in care se strange apa, reamenajat

Acel loc in care se strange apa de ploaie poate fi reamenajat si facut sa arate ca un lac micut, cu pasari si tot ce trebuie! Aveti nevoie de decoratiuni din plastic si de o bucata de lemn, exact ca in poza de mai jos, pentru a realiza un loc micut si simpatic. Voi ce spuneti?


In aceste zile toride de vara tot ce puteti sa faceti este sa realizati decoratiuni simpatice pentru ca zilele sa fie mai senine si mai frumoase. Gradina ta este locul in care poti sa iti petreci o multime de timp si locul in care te relaxezi in fiecare zi!

Noi va dorim spor la treaba si speram sa va placa aceste decoratiuni frumoase pe care le-am pregatit pentru voi astazi. Faceti din gradina voastra un loc primitor, comod si superb pentru ca voi si cei dragi sa va simtiti foarte bine!

sursa foto