Utile ca accesorii in casa, dar potrivite si pentru a realiza obiecte decorative din ele

Utile ca accesorii in casa, dar potrivite si pentru a realiza obiecte decorative din ele

Putin probabil sa ne credeti ca din carlige de rufe, niste lucruri banale de altfel, se pot realiza obiecte decorative, nu atat de utile, pe cat de spectaculoase ca aspect, desi poate ca nu ar fi rau sa luam in considerare si partea utila, deoarece si aceasta are importanta ei.


Asadar, daca vi s-a intamplat sa stricati, din greseala bineinteles, niste carlige din lemn, nu va intristati, deoarece va dam noi idei de a le transforma in obiecte decorative inedite, iar ceea ce va sfatuim este sa nu aruncati la gunoi micile bucatele de lemn, deoarece puteti realiza din ele un frumos si interesant suport pentru servetele din hartie. Sau puteti decora niste cutii din metal.

Dar mai inainte de a urmari aceste idei frumoase, prezentate in imaginile de mai jos, vrem sa va descriem in cateva cuvinte accesoriile de care veti avea nevoie. De fapt sunt doar doua accesorii, asta daca putem numi si lipiciul un accesoriu. Asadar cele doua accesorii sunt carligele din lemn si o substanta pentru lipit fluida si transparenta.

Procedeul de lucru nu este complicat. Primul pas pe care trebuie sa-l faceti este sa indepartati arcul dintre cele doua bucatele de lemn si apoi sa construiti obiectul decorativ care v-a placut cel mai mult.


In cazul in care nu gasiti aceste proiecte atat de incantatoare, va puteti crea propriile obiecte decorative, punandu-va in felul acesta imaginatia la incercare. Priviti!

obiecte decorative

obiecte decorative

Idei de suporturi pentru pixuri.

obiecte decorative

Idei de suporturi pentru a aseza canile cu ceai fierbinte.


obiecte decorative

Idei de a transforma carligele in suporturi pentru servetele.

Doua proiect pentru avansati, respectiv acest suport pentru o sticla cu vin. Iata!

Un scaun in miniatura, realizat din carlige de rufe. Un proiect preferat.


 

obiecte decorative

sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI