Organizare in dormitor – Idei practice pentru un spatiu multifunctional

Organizare in dormitor – Idei practice pentru un spatiu multifunctional

Multi dintre noi au nevoie de un spatiu multifunctional, un dormitor in care sa fie organizate toate cele trei zone: de relaxare, de lucru si de dormit.


In articolul de mai jos iti prezentam o galerie foto completa, galerie cu idei practice pentru ca dormitorul tau sa fie amenajat ca un spatiu multifunctional.

Zona de relaxare, amenajata pentru a avea un spatiu multifunctional

In zona de relaxare ai nevoie de un fotoliu confortabil. Aici poti sa pozitionezi si consola cu jocuri sau sistemul audio, in functie de preferintele pe care le ai, dar si de spatiul disponibil.

In acest spatiu poti sa asculti muzica, sa citesti, dar si sa te joci. Alege o zona de relaxare vizual definita fata de celelalte spatii din dormitor pentru a putea sa profiti din plin de acest loc.


Zona de lucru

Zona de lucru presupune un birou mic, un scaun confortabil, dar si un laptop. Aici poti sa lucrezi la proiectele tale, poti sa te documentezi sau poti sa citesti.

Acest spatiu nu trebuie sa fie amenajat nici in zona de dormit, dar nici in zona de relaxare. Ai nevoie de un loc pentru a lucra, mai ales daca esti freelancer sau locul tau de munca se desfasoara de acasa. In acest fel, te vei putea concentra mult mai bine si vei reusi sa fii productiv.

Zona de dormit, amenajata cat mai comod

In zona de dormit ai nevoie de un pat mare, confortabil, un pat pe care sa te poti odihni. Indiferent de locul de munca pe care il ai, spatiul de dormit este extrem de important. Un somn odihnitor iti defineste starea de spirit de a doua zi si te ajuta sa ai mai multa energie sau, dupa caz, mai putina energie.


sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI