Ghivece colorate, superbe, ideale pentru a anima o curte simpla, banala

Ghivece colorate, superbe, ideale pentru a anima o curte simpla, banala

Transforma o curte simpla in una de fantezie animand-o cu aceste ghivece colorate ce iti fura privirea si iti cuceresc inima. Florile si ghivecele acestora pot sa iti faca spatiul mai frumos si mai dinamic. O curte simpla sau o incapere banala poate sa prinda viata cu ajutorul unor ornamente cu flori.


Ghivecele colorate sunt ideale pentru florile ce inca nu au inflorit. Acestea coloreaza decorul in orice anotimp, inca dinainte de inflorirea acestor plante.

Alege culori care sa iti ofere o stare de spirit mai buna

Psihologia culorilor este impresionanta. Cateva simple nuante pot sa iti ofere o stare placuta de calm, pe cand alte culori pot sa iti schimbe starea in una de nervozitate sau neliniste. De aceea, este important ca alegerea culorilor sa fie facuta astfel incat acestea sa infrumuseteze decorul, dar si sa iti ofere o stare de liniste.

De exemplu, culorile pale iti ofera o stare de calm. Cu toate acestea, daca nu sunt combinate cu nuante putin mai aprinse, ele pot sa faca spatiul mult prea plictisitor sau banal.


Daca alegi multe nuante aprinse, combinate, acestea pot sa aglomereze locul si sa il faca prea incarcat. In design este foarte important echilibrul, mai ales daca vorbim de o multitudine de culori.

Ghivece facute din lucruri vechi

Lucrurile mai vechi precum suporturile din metal, oalele vechi sau alte containere pot fi transformate in proiecte noi, deosebit de frumoase.

Vopseste-le cu ajutorul culorilor frumoase, aprinse si transforma-le rapid in decoratiuni superbe pentru curtea ta. Gospodaria este cel mai frumos loc in care poti sa iti petreci timpul liber, fiind casa si caminul tau si al familiei tale.


Ornamente colorate, absolut superbe cu ghivece ce se agata

Aranjarea ghivecelor cu flori pe scarile de la intrarea in casa ta

Proiecte creative realizate din ghivece – Idei frumoase

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI