Ornamente sub forma de dovleci – Refolosim creativ bucatile de lemn

Ornamente sub forma de dovleci – Refolosim creativ bucatile de lemn

Privind in jurul nostru, aproape ca nu mai gasim nici un lucru din care sa realizam ornamente de toamna. Ba da, spunem noi. De exemplu, putem realiza niste ornamente sub forma de dovleci. Si le putem realiza din toate resturile de lemn pe care le avem prin curte.


Refolosim creativ resturile din lemn – Idei de ornamente sub forma de dovleci

Un lucru este cert. Toti cei care si-au amenajat exteriorul vara aceasta, au ramas cu o gramada de resturi din lemn. Spunem asta deoarece lemnul este o categorie de material folosit adesea in constructii si amenajari. Nu are rost acum sa le enumeram pe toate. Dar stim ca lemnul se foloseste la construirea gardurilor, la terase sau la construirea unor anexe in curte. Si exemplele pot continua. Iata ca le putem refolosi intr-un mod creativ la realizarea unor decoruri minunate.

Dam viata lemnului transformandu-l in ornamente sub forma de dovleci

Faptul ca niste bucati din lemn pot prinde viata in mainile noastre, ne face sa credem despre ele ca se confectioneaza cu usurinta. Asa si este. Sunt printre cele mai simple ornamente pe care le putem face din lemn.

ornamente sub forma de dovleci

Infrumusetam gradina si casa cu aceste ornamente colorate

Este adevarat! Chiar putem infrumuseta si colora gradina cu aceste ornamente sub forma de dovleci. Iar daca nu ne credeti priviti imaginile de mai jos.


ornamente sub forma de dovleci ornamente sub forma de dovleci

Accesorii cu care infrumusetam ornamentele din lemn

Este obligatoriu sa accesorizam aceste ornamente. Cu ce le putem accesoriza? Cu fundite colorate, cu paie uscate, cu sfoara sau cu panza de iuta. Dar le putem infrumuseta si prin culoare. Iata!

Ca de obicei incheiem spunandu-va ca asteptam parerile voastre cu privire la aceste idei de ornamente de toamna, la rubrica de comentarii a paginii noastre de facebook.

ornamente sub forma de dovleci

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI