Pergole din lemn, perfecte pentru gradina – 18 idei de amenajari exterioare

Pergole din lemn, perfecte pentru gradina – 18 idei de amenajari exterioare

Mai intai de toate vrem sa va spunem in cateva cuvinte ce sunt pergolele. Sunt acele constructii din lemn simple si usoare care se pot atasa exteriorului casei chiar si dupa ce aceasta a fost construita. Iata asadar tema articolului de astazi: pergole din lemn. Un subiect frumos cu care vrem sa va cucerim.


Chiar daca vremea de afara ne indeamna sa credem mai degraba ca vine anotimpul friguros, suntem totusi intr-o luna de primavara, iar asta inseamna ca ne asteapta un intreg sezon al amenajarilor exterioare de orice fel. Fireste ca acest lucru presupune multa munca din partea noastra, insa la sfarsit vom putea exclama cu satisfactie ca am realizat ceva si anul acesta.

De ce am ales sa prezentam tocmai astfel de idei de amenajari exterioare? Pentru ca putem beneficia de tot confortul dorit dar si pentru a ne crea acel spatiu privat si elegant in curte.

Un mobilier adecvat, gen scaune si mese din ratan sau din lemn, va face din acest spatiu un loc in care ne putem recrea in voie dupa niste zile incarcate la serviciu. Un alt gen de accesorii potrivite pentru astfel de spatii sunt perdelele din panza de iuta. Dar sa nu uitam de plante. Curgatoare sau mici arbusti, ele sunt de fapt cele care dau culoare intr-o astfel de zona.


Asadar daca te afli in plina amenajare a exteriorului casei, te invitam sa te inspiri din ideile de astazi care iti ofera posbilitatea sa afli cele mai potrivite modele de pergole pentru o curte frumos amenajata. Nu suntem specialisti in domeniu, de aceea nu negam faptul ca a construi un astfel de ansamblu din lemn presupune multa munca fizica dar cu putin ajutor din partea unui mester in domeniu, orice vis se poate indeplini.

Priviti si inspirati-va!

pergole din lemn

pergole din lemn

pergole din lemn

pergole din lemn

sursa foto


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI