Peste 40 idei de optimizari utile pe care le poti aduce in baia ta

Peste 40 idei de optimizari utile pe care le poti aduce in baia ta

Astazi ne-am gandit sa va prezentam solutii geniale pentru a depozita eficient lucrurile in baie. Cum sambata este zi de curatenie, ne-am gandit ca v-ar putea fi de folos!


Baia este unul dintre cele mai importante locuri din casa noastra, unde abia ajungem sa ne relaxam, asa ca este important sa punem accentul pe organizare si pe un loc cat mai bine amenajat, astfel incat sa putem mentine mereu baia curata si ingrijita. Nu spunem ca acest lucru ar fi unul usor de facut. Mai ales cand avem foarte multe lucruri de depozitat si un spatiu limitat!

Aparate de ingrijire personala

Noi, femeile, ne dorim sa avem o multime de aparate de ingrijire personala si sa folosim cele mai noi si performante dispozitive pentru a avea grija ca frumusetea noastra sa fie mereu mentinuta. Va recomandam sa aruncati o privire pe gama de produse de aici, unde puteti vedea care sunt cele mai performante si mai noi aparate de ingrijit.

Barbatii isi doresc cele mai noi aparate de barbierit, cum sunt cele din aceasta gama, iar femeile aparate de ingrijit si de aranjat.


Veti avea mereu nevoie de mai mult spatiu de depozitare, fie ca aveti o baie mica sau mare.

optimizari-utile-1

 Idei creative

In articolul de astazi ne-am limitat la cateva idei de depozitare pentru baie, insa cu resursele limitate pe care le avem, ideile pot fi nelimitate. Nu trebuie decat sa alegem din fiecare proiect ceea ce ne place si ceea ce avem nevoie. Ideile prezentate in pozele de mai jos va ajuta sa economisiti spatiul si sa fiti mai eficienti.

Cele mai multe dintre aceste idei nu necesita multi bani investiti. De la adaugarea rafturilor suplimentare, pana la folosirea eficienta a spatiului de sub chiuveta, suntem siguri ca va vor placea aceste idei.


De exemplu, Un raft aranjat pe perete, cum este cel de mai jos, va ajuta sa fiti eficienti deoarece produsele sunt stocate la vedere si nu va mai fi nevoie sa cautati prin tot dulapul pana veti gasi ceea ce aveti nevoie. Acesta este un exemplu de economisire a timpului si trebuie sa recunoastem ca este eficienta si folositoare mai ales pentru noi, femeile. Folosind atat de multe produse pentru ingrijire si pentru infrumusetare, dimineata mereu suntem pe fuga si vrem sa le gasim cat mai repede.

optimizari-utile-2

optimizari-utile-3

optimizari-utile-4

optimizari-utile-5

optimizari-utile-6

optimizari-utile-7

optimizari-utile-8

optimizari-utile-9

optimizari-utile-10

optimizari-utile-11

optimizari-utile-12

optimizari-utile-13

optimizari-utile-14

optimizari-utile-15

optimizari-utile-16

optimizari-utile-17

optimizari-utile-18

optimizari-utile-19

optimizari-utile-20

optimizari-utile-21

optimizari-utile-22

optimizari-utile-23

optimizari-utile-24

optimizari-utile-25

optimizari-utile-26

optimizari-utile-27

optimizari-utile-28

optimizari-utile-29

optimizari-utile-30

optimizari-utile-31

optimizari-utile-32

optimizari-utile-33

optimizari-utile-34

optimizari-utile-35

optimizari-utile-36

optimizari-utile-37 optimizari-utile-38

optimizari-utile-39

optimizari-utile-40

optimizari-utile-41

Va dorim spor la treaba si asteptam sa ne spuneti care sunt trucurile pe care le folositi pentru a va face o ordine in casa sau in fiecare incapere din casa?

via


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI