Piese de mobilier pentru terasa, confectionate din boltari

Piese de mobilier pentru terasa, confectionate din boltari

S-ar parea ca astazi este ziua in care vom vorbi mai mult despre amenajari cu boltari. Nu e rau credem noi, avand in vedere faptul ca avem idei care va vor incanta cu siguranta. De data aceasta nu ne-am rezumat doar la proiecte despre amenajarea spatiilor cu flori, ci ne-am gandit sa va prezentam cateva idei de piese de mobilier din astfel de caramizi cu goluri.


Si pentru ca vara este lunga, credem ca mai este timp suficient si pentru altfel de amenajari. Iar ceea ce va propunem sa urmariti in acest articol sunt acele idei de blaturi din boltari folosite ca suport pentru viitoarele bancute sau canapele pe care sa stati la odihna dupa o zi obositoare de serviciu.

Vazandu-le, va spunem sincer ca acum ne pare rau ca nu am folosit boltarii care ne-au ramas de la constructia casei la realizarea unor astfel de piese de mobilier pentru terasa. Ar fi iesit minunate.

Asadar daca aveti boltari care v-au ramas de la constructia casei, sfatul nostru ar fi sa nu-i aruncati deoarece puteti confectiona niste piese de mobilier utile dar si placute la vedere. Priviti!


piese de mobilier 1

piese de mobilier 2

piese de mobilier 3

piese de mobilier 4

piese de mobilier 5

piese de mobilier 6

piese de mobilier 7

piese de mobilier 8

piese de mobilier 9

piese de mobilier 10

piese de mobilier 11

piese de mobilier 12

piese de mobilier 13

piese de mobilier 14

piese de mobilier 15

piese de mobilier 16

piese de mobilier 17

piese de mobilier 18

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI