Suporturi moderne pentru florile de apartament – Idei de amenajari

Suporturi moderne pentru florile de apartament – Idei de amenajari

Toata lumea stie ca florile de apartament se dezvolta mult mai frumos daca nu sunt inghesuite pe un pervaz oarecare. Dar unde sa concentram atatea ghivece cu flori in incaperile apartamentului in care locuim? Raspunsul este simplu. In suporturi pe verticala. Dar nu orice fel de suporturi, ci unele cu un design deosebit. Sa urmarim asadar un articol cu idei de suporturi moderne, dar si idei de a economisi spatiul destinat florilor de apartament.


Idei practice de suporturi moderne pentru florile din apartament

Faptul ca nu dispunem de spatiu in apartamentul in care locuim, ne determina sa ingramadim, la propriu, toate ghivecele cu flori. Ori alegem pervazul, ori alegem balconul ca locuri de a  expune plantele decorative, problema ramane aceeasi. Dar o putem rezolva cu ajutorul suporturilor pe verticala. Sunt estetice si confera incaperilor un aer cat mai natural.

suporturi moderne

Suporturi din metal sau suporturi din lemn? O intrebare cu un singur raspuns

Ambele variante, spunem noi. Suporturile din lemn confera incaperilor un aer proaspat, iar cele din metal se incadreaza perfect atat intr-un decor simplu cat si in unul modern.

suporturi moderne suporturi moderne

Evidentiem si economisim spatiu cu aceste idei de suporturi moderne

Pentru a iesi in evidenta cu un ambient cat mai placut, ar trebui sa ne gandim la posibilitatea de a aduce accente naturale in decor. Ei bine, de asta se ocupa chiar plantele ornamentale. Ele sunt cele care aduc de fapt naturalul la interior. Mai mult de atat, li s-a dus vestea ca sunt printre cei mai buni specialisti in design. Impreuna cu suporturile, completeaza imaginea de ansamblu si transforma ambientul intr-unul mai placut si mai primitor.


suporturi moderne suporturi moderne

Forme si modele de suporturi pentru plantele ornamentale

Incepand cu cele arcuite si ajungand pana la cele sub forma de inima, parerea noastra este ca nu exista model care sa nu se incadreze perfect in interior. Tocmai de aceea va lasam in compania acestor proiecte creative, cu atat mai bine daca veti dori sa le puneti in aplicare chiar la voi acasa.

suporturi moderne suporturi moderne

sursa foto: Pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI