Priveste ce obiecte decorative poti face din resturile de tuburi din PVC!

Priveste ce obiecte decorative poti face din resturile de tuburi din PVC!

 

Odata cu vara, s-a sfarsit si sezonul amenajarilor interioare si exterioare, alegandu-ne astfel cu o multime de resturi de materiale printre care si resturi de tuburi din PVC, rezultate in urma diverselor lucrari de constructii. Prin urmare am gasit o cale simpla, prin intermediul acestor idei, de a le folosi transformandu-le in diverse obiecte decorative.


Si acum, urmeaza o intrebare fireasca. Ce putem realiza din micile bucati de PVC? Raspundem, fara sa stam prea mult pe ganduri. Putem decora spre exemplu marginea unei oglinzi, putem confectiona un suport pentru sticlele cu vin sau putem confectiona un panou decorativ pentru exterior. Iata cateva din ideile de obiecte decorative pe care vi le propunem in acest articol. Dar mai sunt si altele, de aceea va invitam sa le urmariti in imaginile de mai jos.

Dar nu inainte de a va spune ca pentru asemenea proiecte de tip DIY, care au un oarecare grad de dificultate, este nevoie de multa pricepere si nu in ultimul rand de rabdarea de a monta piesa cu piesa, construind astfel un obiect decorativ minunat.

Speram sa va placa aceste idei de a refolosi tuburile din PVC in proiecte creative, cu atat mai bine daca le veti si realiza, dar nu uitati sa ne trimiteti si noua fotografii postandu-le pe pagina noastra de facebook.


obiecte decorative

obiecte decorative

Panou decorativ confectionat din resturi de tuburi din PVC.

obiecte decorative

Margini de oglinzi decorate cu resturi din tuburi. Interesant ca si aspect!

obiecte decorative

Panou despartitor de interior construit din resturi de tuburi.


Suport pentru lucruri marunte, realizat din tuburi de PVC.

Un mod simplu de a uni intre ele bucatile de tub. Un alt mod simplu este de a le lipi cu un adeziv puternic.

O masa interesanta din punct de vedere al designului.


Suport pentru sticlele de vin.

sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI