Plantarea in sticlele de plastic nu a fost niciodata mai creativa

Plantarea in sticlele de plastic nu a fost niciodata mai creativa

Plantarea florilor in sticlele de plastic nu a fost niciodata mai creativa si mai simpla de atat! Haideti sa vedem despre ce este vorba.


Daca aveti sticle de plastic goale pe acasa, iar noi suntem convinsi ca aveti deoarece acestea nu lipsesc din nicio gospodarie, va invitam sa va inspirati de aici si sa plantati florile in ele. Puteti face gradini suspendate pentru a economisi spatiul si pentru a putea avea mai multa libertate in miscare atunci cand veti dori sa le organizati, sa le udati si sa aveti grija de ele.

De cele mai multe ori dorim sa stam in liniste si sa facem treaba pe care trebuie sa o facem singuri, fara ca nimeni sa ne deranjeze. Atunci cand placerea ta este sa lucrezi in gradina, ideile din acest articol sunt perfecte pentru a le pune in aplicare.

Deja v-am facut curiosi? Puneti-va imaginatia la incercare si realizati aceste proiecte care nu necesita deloc multi bani. Plantati capsuni sau orice alte fructe si legume doriti. Va dorim spor la treaba si asteptam poze cu gradina voastra pentru a vedea daca va plac si voua proiectele de tip Do It Yourself!


sticlele de plastic (1)

sticlele de plastic (2)

sticlele de plastic (3)

sticlele de plastic (4)

sticlele de plastic (5)

sticlele de plastic (6)

sticlele de plastic (7)

sticlele de plastic (8)

sticlele de plastic (9)

sticlele de plastic (10)

sticlele de plastic (11)

sticlele de plastic (12)

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI