Plante de aer – flori uimitoare sau decoratiuni inedite?

0
723

Plante de aer – flori uimitoare sau decoratiuni inedite?

Dupa cum bine stiti sau daca nu stiti va spunem noi acum, plantele de aer sunt foarte rezistente si nu exageram cu nimic cand afirmam acest lucru. Sunt acele plante care traiesc pur si simplu cu aer. Comod nu-i asa? Nu se pun in pamant si nu trebuie udate prea des. Nu trebuie sa le faceti nimic, doar sa le admirati pentru frumusetea lor. Mai trebuie sa stiti ca respectivele plante sunt foarte usor de intretinut si se pot realiza niste aranjamente minunate din ele.


Asa cum spuneam si mai inainte nu trebuie udate prea des, un dus din cand in cand este suficient deoarece ele inmagazineaza umiditatea din aer, prin urmare nu exista riscul de a le pierde pentru simplul fapt ca ati uitat sa le udati, iar atunci cand infloresc , sunt spectaculoase.

Fiind o planta fara sol este ocolita si de multele din bolile specifice florilor, asadar nu vedem nici un impediment in a realiza aranjamente deosebite din ele.

Gasiti asadar recipiente, de la cochilii de scoici pana la bucati de lemn sau chiar suportul unui glob pamantesc, pentru a realiza decoratiuni minunate cu plante de aer.


plante de aer 1

plante de aer 2

plante de aer 4

plante de aer 5

plante de aer 6

plante de aer 7

plante de aer 8

plante de aer 9

plante de aer 10

plante de aer 11

plante de aer 12

plante de aer 13

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

plante de aer 15

plante de aer 16

plante de aer 17

plante de aer 19

plante de aer 20

plante de aer 21

via