Plante verzi, înalte, ce decorează superb colțurile din living room sau hol

Plante verzi, înalte, ce decorează superb colțurile din living room sau hol

Iubești plantele verzi, însă nu știi cum să le poziționezi în casa ta? Te ajutăm aici cu inspirație de plante frumoase, soiuri superbe, dar și metode de a le poziționa prin casă.


Plantele verzi ne ajută să fim mai productiv – spun studiile – iar ele purifică și aerul din orice încăpere. Orice plantă verde are nevoie de lumină, în cantități moderate de apă, dar și de atenție din partea ta. Acest lucru este necesar pentru a putea vedea dacă ele se usucă sau dacă le priește locul unde sunt poziționate.

Plante ideale pentru spațiile mai întunecate

Aceste Top 4 plante verzi ce nu au nevoie de multă lumină  sunt ideale pentru sufrageriile sau încăperile ce nu au foarte multă lumină. Aceste spații mai întunecate au nevoie și ele de plante frumoase, așa că există plante care rezistă și în locuri mai puțin luminate.

Bird of paradise – Strelitzia reginae – Floarea păsării de paradis

Floarea păsării de paradis este un arbust de interior ce crește rapid, are nevoie de lumină puternică și este o plantă ideală pentru a fi poziționată în colț. În ceea ce privește cantitatea de apă, această plantă are nevoie de un sol umed în mod constant.


Pentru un sol sănătos are nevoie de compost sau de fertilizator, iar în ceea ce privește temperatura planta trebuie să stea într-un loc unde nu este foarte frig.

Plantele suculente, ideale pentru apartamentul tău

Plante suculente pot fi poziționate în ghivece mici, în colțul casei tale, poziționate ca o mică grădină verticală. Aceste plante au nevoie reduse, ele adaptându-se ușor unor climate secetoase.

Plantele suculente se regăsesc într-o varietate mare de forme, dar și nuanțe diferite. Ele sunt apreciate deoarece rezistă atât în apartament, cat și în exteriorul casei, unele specii fiind foarte rezistente la frig și chiar și la ger.


Mixandra, floarea care cucerește pe toată lumea prin parfumul și frumusețea ei

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI