Obiecte decorative din betisoare de lemn – vedem idei in acest articol

Obiecte decorative din betisoare de lemn – vedem idei in acest articol

Nu intotdeauna proiectele cele mai simple sunt si cele mai usoare. Si asta datorita faptului ca necesita multa rabdare si multa migala din partea celor care le realizeaza. Despre ce este vorba? Despre obiecte decorative confectionate din betisoare de lemn, mai precis acelea care se folosesc la inghetata. Iata asadar cateva proiecte numai bune de realizat in aceste zile ploioase de toamna.


Cunoasteti foarte bine faptul ca noi incurajam proiectele de tip Do It Yourself, prin urmare daca va stiti  persoane rabdatoare si va plac obiectele decorative din cele mai diverse, va invitam cu mare drag sa va inspirati din proiectele de astazi.

Poate ca unii dintre voi veti spune ca nu aveti timp de asa ceva sau pur si simplu nu aveti dispozitia necesara dupa o zi obositoare de munca, dar este posibil ca tocmai astfel de indeletniciri sa va relaxeze si sa va faca sa va simtiti mai bine. Iar daca veti da frau liber imaginatiei, cu siguranta vor iesi din mainile voastre niste lucruri minunate, exact ca cele de astazi.

Desi unele proiecte se incadreaza in categoria celor cu un grad de dificultate putin mai ridicat, avem convingerea ca nu sunt imposibil de realizat si ne referim la acele lampi decorative sau la cele in forma de barca. Dar exista si proiecte simple precum acele cosulete in care pot fi depozitate lucrurile marunte, precum nasturii sau cerceii spre exemplu.


Daca v-am convins si vreti sa le realizati, sugestia noastra ar fi sa confectionati o macheta de proba, inainte de a lipi micile bucati din lemn.

Toate proiectele de astazi sunt frumoase, si asa cum am spus si mai inainte, trebuie doar sa va faceti timp sa le realizati si de ce nu, sa priviti o astfel de activitate ca un mod de relaxare. Iata!

obiecte-decorative-1

obiecte-decorative-2

obiecte-decorative-3

obiecte-decorative-4

obiecte-decorative-5

obiecte-decorative-6

obiecte-decorative-8

obiecte-decorative-9

obiecte-decorative-10

obiecte-decorative-11

obiecte-decorative-12

obiecte-decorative-13

obiecte-decorative-14

obiecte-decorative-15

via


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI