Proiecte si amenajari realizate in intregime din caramida veche

Proiecte si amenajari realizate in intregime din caramida veche

Caramida, acest material versatil, poate fi transformat intr-un proiect de suflet, util si extrem de frumos pentru gospodaria ta. Caramida este un material folosit in constructii inca de foarte mult timp, din Epoca Bronzului.


Avantajele si beneficiile pe care acest material le are sunt numeroase, astfel ca proiectele de mai jos sunt ideale pentru gospodaria ta.

Exista mai multe tipuri de caramida pe care le poti folosi atat in constructii, cat si pentru a realiza proiecte frumoase pentru casa ta.

Tipuri de caramida si caracteristicile acestora

Caramida plina

Caramida plina este acel tip de caramida care are durabilitate foarte mare in timp. Este ideal pentru constructii, insa nu are proprietati termoizolante. Cu toate acestea, poate fi folosita pentru peretii interiori si exteriori.


Caramida cu goluri

Caramida cu goluri are proprietati termoizolante si fonoizolatoare. Acest tip de caramida este rezistent la cutremure, are si o durabilitate mare pe termen lung si este si un material ignifug.

Caramida cu goluri se imparte si ea in alte doua tipuri de categorii: cu goluri orizontale si caramida cu goluri verticale. Caramizile care au goluri orizontale sunt folosite, de cele mai multe ori, pentru a realiza peretii interiori. Sunt mult mai usoare, iar pentru a construi peretii exteriori sunt mai potrivite caramizile cu goluri verticale.

Inspira-te din galeria foto pe care am pregatit-o pentru tine atunci cand creezi proiecte frumoase cu caramizi in curtea casei tale.


Alei superbe ce arata cum poti refolosi caramida veche

Fie ca ti-au ramas caramizi si nu stii cum sa le refolosesti sau ca ai daramat o constructie mai veche, caramizile sunt ideale pentru a construi cu ele alei frumoase.

Fa-ti curtea mai primitoare cu ajutorul acestor proiecte ce atrag toate privirile.

Descopera si aceste 22 de idei pentru terase realizate din caramida

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI