Proiecte utile si usor de facut din lemn pentru o curte superba

0
437
curte superba

Proiecte utile si usor de facut din lemn pentru o curte superba

Decoreaza si tu spatiu pentru a avea o astfel de curte superba. Lemnul este un material extrem de versatil, material ce poate fi transpus intr-o multime de proiecte in gospodaria ta. Inspira-te si tu din galeria foto de mai jos pentru a realiza proiecte frumoase, dar si utile pentru gospodaria ta.


Reciclarea paletilor din lemn

Paletii din lemn sunt ideali pentru curtea ta. Fie ca vorbim de un suport pentru plante, de un mini-bar realizat din paleti sau de piese de mobilier, aceste materiale sunt extrem de populare. Se pot transpune intr-o multime de proiecte utile, dar si frumoase pentru curtea casei tale.

Din paleti de lemn poti sa realizezi piese de mobilier complete sau poti opta pentru o terasa realizata doar din lemn. Bancute din paleti de lemn, masuta de lemn, dar si un suport pentru bauturi si cocktail-uri. Aceste proiecte sunt ideale pentru vara si se potrivesc perfect in curtea casei tale.

Nu uita de corpurile de iluminat intr-o curte superba

O curte superba trebuie sa aiba si astfel de corpuri de iluminat frumoase. Alege bustenii din lemn pe care sa ii folosesti pentru a instala corpuri de iluminat.


Sunt ideali pentru a delimita aleile din curtea casei tale si, mai mult decat atat, acestea se vor vedea absolut superb pe timp de seara.

Transforma un trunchi vechi de copac

Un trunchi vechi de copac din curtea casei tale poate fi refolosit si transformat intr-o decoratiune superba. O astfel de casuta frumoasa de lemn poate fi un ornament ideal pentru curtea ta.

Pentru a nu fi lasata ca atare, in jurul acestui trunchi poti sa plantezi flori frumoase de vara. Alege florile rezistente la soare, mai ales daca acest spatiu este pozitionat intr-un loc in care soarele ajunge in cea mai mare parte a zilei.


sursa foto: Pinterest