Putem realiza o multime de obiecte decorative din doage de lemn – 16 idei DIY

Putem realiza o multime de obiecte decorative din doage de lemn – 16 idei DIY

Fara indoiala credem ca nu exista persoana care sa locuiasca la curte, si sa nu aiba, pe langa celelalte anexe, si o incapere mai mare destinata depozitarii alimentelor. Cu alte cuvinte, un beci. Probabil ca v-ati dat seama de subiectul de astazi, iar daca nu v-ati dat seama va spunem noi, ca este vorba despre o serie de obiecte decorative care se pot confectiona din doagele unui butoi de lemn, butoi care nu mai poate fi folosit din diverse motive, unul din ele fiind acela ca s-a invechit si nu mai poate fi pastrat vinul in el.


Asadar, cine are unul sau mai multe butoaie din lemn pe care le-a scos din uz si nu vrea sa le arunce, iata in imaginile de mai jos cateva idei de a le transforma in obiecte decorative precum jardiniere pentru flori, etajere pentru colectia de vinuri, dar si leagane pentru copii.

Dupa cum bine stiti butoaiele sunt confectionate din lemn de stejar, prin urmare este un lemn de buna calitate, iar cu niste finisaje adecvate, pot fi transformate in niste bancute rustice pentru gradina, destul de rezistente spunem noi.

O alta zona a casei care poate fi infrumusetata cu obiecte decorative de acest gen este terasa. Cu o masa si cateva scaune confectionate din doage de lemn, putem completa la exterior designul.


Intr-un articol postat recent va descriam in cateva imagini decoratiunile pe care le-am realizat chiar noi din doagele unui butoi vechi. Prin urmare indrazniti si voi si incercati astfel de proiecte, nu atat de dificile pe cat s-ar crede, dar de efect si asta doar daca vreti sa iesiti in evidenta cu ceva inedit in materie de design. Priviti!

obiecte decorative

obiecte decorative

obiecte decorative

obiecte decorative

obiecte decorative

O idee de ceas decorativ de perete confectionat din doagele unui butoi de lemn.

sursa foto


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI