Recicleaza original – Idei de obiecte decorative care se incadreaza perfect in ambient

Recicleaza original – Idei de obiecte decorative care se incadreaza perfect in ambient

Cu sau fara mecanism, astfel de ceasuri de perete se incadreaza perfect in categoria acelor obiecte decorative cu care oricine si-ar dori sa-si infrumuseteze locuinta. De ce spunem asta? Pentru ca sunt interesante din punct de vedere estetic, dar si pentru faptul ca sunt unice si originale.


Daca tot am mentionat mai inainte despre originalitate, poate ca ar trebui acum sa va explicam si de ce am facut aceasta remarca. Ei bine, nu putem sa nu spunem despre astfel de ceasuri artizanale, ca sunt niste obiecte confectionate de fapt din resturi de materiale.

 

Spre exemplu, sa ne spuneti noua daca stiti pe cineva care are in casa un un ceas decorativ confectionat dintr-o placa de vinilin? Cu siguranta nu multi sunt cei care ne pot raspunde ca au vazut un astfel de obiect decorativ original.

Sigur nu ati vazut un ceas decorativ la realizarea caruia au fost utilizate mai multe zaruri. Ei bine, acum chiar nu mai aveti nici un motiv sa ne contraziceti!


In mod sigur nu ati vazut la nimeni un ceas confectionat dintr-o roata de bicicleta. Iata un alt motiv pentru care am mentionat mai inainte de originalitate si unicitate.

Dar nu numai ceasul din zaruri este interesant. Si ceasul decorativ confectionat din piese domino are aceeasi originalitate. Priviti!

Nu vrem sa incheiem fara sa va mai spune cateva cuvinte despre astfel de obiecte decorative si anume faptul ca pot fi realizate din aproape tot felul de materiale precum sfoara, nasturi, sparturi de mozaic, dopuri de pluta sau boabe de cafea. Prin urmare daca aveti astfel de lucruri in casa si vreti sa scapati de ele, nu mai ezitati si folositi-le pe toate intr-un mod creativ.


Idei de a decora discurile din lemn.

sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI