Scara de interior, un element nu doar practic, ci si de design inovativ

Scara de interior, un element nu doar practic, ci si de design inovativ

In casele in care scara de interior este necesara putem sa profitam de acest component indispensabil pentru a il transforma intr-un element de decor important. Scarile nu sunt doar un element care iti fac trecerea usoara dintre un nivel inferior si unul superior, ci pot aduce plusvaloare casei tale.


Materialele de constructie pentru scarile din casa ta pot fi variate, insa si modelele sunt diferite. Elementele de constructie ce fac parte din design-ul unei incaperi te vor ajuta sa ai casa mult visata.

Scara din interior si rolul ei practic

Scara din casa ta este un element ce te ajuta sa faci legatura intre doua sau mai multe nivele ale constructiei tale. Mai mult decat atat, scarile pot avea si rolul de a iti oferi posibilitatea evacuarii cladirii in caz de incendiu.

Cu toate acestea, scarile nu au doar un rol practic, ci si estetic. Ele pot sa faca o incapere sa fie mai frumoasa, mai eleganta, sa aduca un plusvaloare acelei camere. De aceea, in articolul de mai jos ti-am pregatit o serie de idei care sa te ajute sa decorezi camera in functie si de design-ul scarilor tale.


Scarile trebuie sa urmeze stilul de decorare al incaperii, iar materialele sa se potriveasca cu restul casei tale. De exemplu, intr-un design minimalist se potriveste de minune o scara simpla, din metal, cu balustrada neagra. Intr-o casa rustica, scarile din lemn sunt mai mult decat potrivite.

Scara interioara: Idei de design, sfaturi pentru amenajare si materiale potrivite

Extinde utilitatea scarii tale

Pe langa faptul ca este estetica, dar si practica, scarii din interiorul casei tale ii poti extinde utilitatea. Alege sa o folosesti drept loc sub care sa amenajezi spatii de depozitare. De asemenea, sub scarile tale poti chiar sa amenajezi un mic birou sau chiar un cuier, daca scara se afla in apropierea usii tale de la iesire.

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI