Sfaturi utile de care să ții cont înainte de plantarea propriu-zisă

Sfaturi utile de care să ții cont înainte de plantarea propriu-zisă

Sfaturi înainte de plantarea propriu-zisă.


Poate că pare ușor să te apuci de treabă în momentul în care te afli în fața unui spațiu mare de plantat. Cu toate acestea, dacă ești grăbit, s-ar putea să îți pară rău mai târziu.

Înainte de a începe să plantezi, pregătește pământul pentru noile plante și pentru a umple cu flori superbe.

Diversificarea în grădina ta

Dacă spațiul în care mai planta este foarte mic, o singură plantă din fiecare tip este tot ce îți trebuie. Dacă dorești un efect mai impresionant, rezumat la plante care rămân mici și folosește câteva din fiecare tip. În acest fel, te vei bucura de diversificare.


Plantează trei sau cinci bucăți din aceeași plantă (număr impar), astfel încât să faci ca stratul cu flori să arate mult mai bine și mai frumos. Un număr impar de plante va crea impresia că această zonă cu flori este formată în mod natural.

Lucrarea pământului lutos

Dacă pământul din grădina ta este lutos, încearcă să sapi intens și să plantezi florile când vremea și solul nu sunt prea umede. În acest fel, solul nu va deveni foarte compact și vei reușit să lucrezi cu el.

Sapă cat poți de mult cu furca, nu cu hârlețul. Hârlețul poate cauza tasarea solului la marginile spațiului de plantare.


Udarea în prealabil a plantelor

Ține fiecare plantă într-o găleată cu apă în timp ce îi sapi groapa în care o vei sădi.

După ce ai stabilit locul plantelor și chiar înainte de a începe săditul lor, udă plantele în totalitate, dacă compostul este complet uscat.

Punând plantele în apă, bulgărele de pământ din jurul rădăcinilor va fi plin cu apă când îl vei introduce în pământ și acest lucru este foarte sănătos pentru ele.


Joc de culori și miresme – Ornamente care completează perfect o curte mică

Flori roz, absolut superbe, flori care infrumuseteaza orice curte sau terasa

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI