Refolosirea lazilor din lemn este creativa si practica – 49 Idei utile

Refolosirea lazilor din lemn este creativa si practica – 49 Idei utile

Duminica dimineata, va treziti si doriti sa va savurati cafeaua si sa cititi ziarul sau sa vedeti care sunt noutatile de pe Facebook. Pentru a avea o masuta mica si perfecta pentru cafea, cat si pentru ziar sau telefon, va sfatuim sa folositi o lada din lemn pentru a o crea. De fapt, partea cea mai buna a acestui proiect este ca lada din lemn nu trebuie mesterita in niciun fel pentru a fi transformata intr-o masuta. Pur si simplu, vom pozitiona lada din lemn invers decat aceasta sta de obicei si masuta este gata!


Acesta, dar si o multime de altfel de idei si proiecte creative va sunt prezentate in galeria foto de mai jos. Putem refolosi materialele vechi intr-o multime de proiecte creative, dar si utile. Aceste proiecte sunt folositoare pentru noi, le putem darui sau le putem crea pentru cineva drag. Daca tu te pricepi la bricolaj mai mult decat prietenii apropiati, le poti face o surpriza si le poti crea cateva proiecte utile pe care ei sa le foloseasca. Aceste proiecte realizate din lemn pot fi folosite atat pentru interiorul casei, cat si pentru gradina sau pentru terasa voastra.

Cand ai o multime de lazi din lemn dar nicio idee de a le refolosi, ce faci? Intri pe www.ideipentrucasa.ro, pentru ca noi ti-am pregatit o multime de proiecte geniale!

Noi va dorim spor la treaba, speram sa va placa proiectele de mai jos si suntem tare curiosi daca le veti pune in aplicare. Fie ca realizati un dulap, un birou sau doar o masuta de cafea simpla si usor de realizat, orice inceput este bun pentru a pune in aplicare pe viitor o multime de proiecte frumoase si creative, nu-i asa? Spor la treaba si multa imaginatie!


sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI