Joc de culori și miresme – Ornamente care completează perfect o curte mică

Joc de culori și miresme – Ornamente care completează perfect o curte mică

Un joc de culori și miresme te ajută să completezi perfect o curte mică, astfel încât să scoți din anonimat spațiul, transformându-l într-un loc de poveste.


Transformarea unei curți nici într-un loc cu totul și cu totul deosebit, un spațiu care să devină o oază de relaxare, poate fi un proiect deosebit de plăcut pentru persoanele pasionate de grădinărit.

Florile poziționate lângă gard

Florile poziționate lângă gard sunt o modalitate deosebit de frumoasă de evidență acest spațiu.

Mai mult decât atât, această poziționare strategică poate ajuta florile să fie ferite de vântul puternic sau de intemperii, mai ales dacă vorbim despre casele poziționate în zone de munte.


De asemenea, plantarea florilor lângă un gard te poate ajuta să economisești spațiul din curtea ta, mai ales dacă este un loc restrâns.

Utilizarea eficientă a spațiului disponibil

Atunci când vorbim despre utilizarea eficientă a spațiului, discutăm despre poziționarea florilor de toate dimensiunile, dar și în diferite suporturi.

Atât plantele din ghiveci sau jardiniere, plantele cățărătoare sau cele poziționate pe o pergolă pot ajuta la eficientizarea spațiului. De asemenea, nu uita să optezi pentru florile plantate direct în sol.


Alegerea florilor care să-ți ofere o varietate de culori

Optează pentru plante care îți vor oferi o varietate de culori. De asemenea, este important ca nuanțele ales să se potrivească cu stilul și cu preferințele tale.

Poți crea o paletă de culori echilibrată cu nuanțe complementare, cum ar fi trandafiri roșii și lavanda violet. De asemenea, poți opta și pentru un design tematic, cum ar fi o grădină japoneză cu flori de cireș și bambus.

Nu uita să adaugi și câteva flori albe pentru a oferi un contrast și o notă de eleganță.


5 Trucuri de aur pentru îngrijirea plantelor cățărătoare astfel încât ele să înflorească bogat

 

Sfaturi de aur pentru a crește roșii cărnoase și frumoase în ghiveci

Cât de superb pot împodobi florile cățărătoare gospodăria ta

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI