Sivco Residence – Investiții profitabile pentru viitor

0
47

Sivco Residence – Investiții profitabile pentru viitor

Indiferent de vreme și de vremuri investițiile imobiliare s-au dovedit o alegere înțeleaptă de-a lungul timpului. Mai ales în ceea ce privește construcțiile noi, realizate responsabil, valoarea de piață nu numai că nu scade niciodată, dar spre deosebire de alte investiții, crește într-un mod accelerat. Iar acum, mai mult ca oricând, conform specialiștilor, valoarea imobilelor va crește mai mult ca niciodată.


Pentru fiecare dintre noi ultimii doi ani au adus cu ei provocări care mai de care mai dificile. Pe plan social știm cu toții cât de greu și riscant a fost să relaționăm unii cu alții, iar pe plan financiar, aproape toți cei care nu și-au pregătit din timp niște plase de salvare au devenit mai săraci. Iar vestea proastă este faptul că lucrurile se vor complica și mai mult de acum înainte.

Pe lângă efectele nefaste ale pandemiei de COVID-19, ne confruntăm acum și cu influența unui război de proporții, dar și reducerea semnificativă a volumului de resurse naturale care face ca materialele de construcții să devină din ce în ce mai costisitoare. 

Pentru a se proteja de efectele nefaste ale inflației, foarte mulți români ai ales ca metodă de investiție plasarea banilor lor în conturi de economii cu dobândă sau transformarea lor în titluri de valoare. Dar din păcate, dobânzile oferite de băncile din țara noastră sunt prea mici pentru a putea neutraliza efectele inflației, iar acțiunile la bursă au o volatilitate prea mare, lucru care le face să fie extrem de riscante. Astfel, chiar și în condițiile de acum când prețul imobiliarelor este destul de piperat, investiția în acestea rămâne una din cele mai bune soluții de investiție.


Ce fel de proprietăți imobiliare să cumperi dacă vrei să-ți păstrezi banii în siguranță?

Cumpără apartamente noi în Iași cu 2 camere dacă vrei ca banii tăi să fie în siguranță, la adăpost de efectele inflației! Am spus mai devreme că imobiliarele sunt o investiție bună chiar și pe timp de criză, dar asta nu înseamnă că orice apartament sau casă își merită banii.

Dacă alegi o proprietate imobiliară cu gândul de a face o investiție bună, optează pentru una pe care o poți închiria ușor și a cărei valoare să crească odată cu trecerea timpului. Din acest punct de vedere, nu casele și nici apartamentele foarte scumpe sau foarte spațioase sunt soluția, ci apartamente cu un raport foarte bun preț / calitate, situate în zone convenabile și care oferă un confort deosebit. Un astfel de exemplu sunt apartamentele de două camere din portofoliul sivcoresidence.ro, care în funcție de caracteristicile lor pot fi închiriate cu sume cuprinse între 300 și 350 de euro, iar pentru popularitatea de care dau dovadă încă de acum, oferă proprietarilor lor garanția că valoarea lor va crește odată cu trecerea anilor.

Complexul Sivco Residence este situat foarte convenabil la marginea municipiului Iași, pe șoseaua Voinești, la numărul 58A, beneficiind de un acces facil către zona Nicolina Belvedere – Platoul însorit. Este foarte simplu să ajungi de la acest complex fix în mijlocul Iașului luând unul din mijloacele de transport care opresc la stația aflată la doar 350 m depărtare de complex sau cu un drum de doar câteva minute cu mașina personală.


De asemenea, dacă locuiești aici și vrei să muncești aproape de casă, o poți face alegând un loc de muncă în parcurile industriale 1 sau 2 unde în viitorul apropiat se preconizează că vor exista mii de poziții libere, care abia își așteaptă doritori, sau într-unul din sediile unor companii multinaționale cu renume, situate la doar câțiva kilometri de Sivco Residence, în apropierea centrului comercial Palas Mall, cel mai mare din regiunea Moldovei.

Aici poți locui confortabil și dacă ești singur, putând face cumpărături în apropierea casei sau bucurându-te de toate oportunitățile de distracție pe care ți le oferă apropierea de un oraș mare, dar și dacă ai familie și copii mici, deoarece, pe o rază de doar 1 – 3 kilometri există o mulțime de creșe, grădinițe sau școli unde îi poți înscrie pe cei mici.

În concluzie, Sivco Residence poate fi pentru tine o investiție profitabilă pe termen lung, indiferent dacă alegi să închiriezi apartamentul cumpărat aici sau să locuiești chiar tu în el.