Top 107 cele mai frumoase proiecte realizate din cauciucuri vechi

0
7826
cauciucuri vechi

Top 107 cele mai frumoase proiecte realizate din cauciucuri vechi

Nici mai mult, nici mai putin de 107 decoratiuni spectaculoase, creative realizate din cauciucuri vechi si diferite alte elemente.


Inspiratia v-o oferim noi, iar voi trebuie sa alegeti proiectul preferat pentru a il realiza. Curtea casei tale va fi mai frumoasa, mai colorata si mai plina de viata.

Realizarea unor diferite figurine din cauciucuri vechi

Nimic nu este mai important decat sa ne incepem ziua cu un zambet pe buze. De aceea, pentru a face acest lucru posibil poti alege sa creezi diferite ornamente haioase, cretive.

Alege diferite figurine realizate din cauciucuri vechi si pozitioneaza-le in curtea casei tale. In acest fel, te vei bucura de ornamente frumoase, ornamente care ies in evidenta in moduri placute.


Leagan relaxant pentru curtea casei tale realizat din cauciucuri vechi

Sa petreci timpul intr-un leagan poate fi extrem de relaxant. Aceasta activitate de scapa de durerile de cap, te ajuta sa fii mai linistit, dar este un loc ideal si pentru a citi.

Copiii vor fi incantati sa aiba o astfel de activitate, iar leaganul se poate face folosind un astfel de cauciuc vechi. Ai grija sa il fixezi cu ajutorul unui lant gros de un suport de metal pentru a fi sigur ca este sustinut.

Suporturi creative pentru florile tale

Din cauciucurile vechi poti sa realizezi suporturi frumoase pentru flori sau alte plante. Foloseste vopseaua colorata pentru a le da un aspect placut acestor ornamente.


Flori care se agata – Decoratiuni fascinante si flori colorate, deosebite

Flori superbe ce ne incanta privirile inflorind abundent tot anul

Aranjamente florale absolut superbe, ce nu pot trece neobservate

cauciucuri vechi

Corpuri de mobilier pentru exterior sau interior

 

Patut creativ din cauciucuri vechi realizate pentru animalul de companie

Chiar si animalele de companie se pot bucura de astfel de patuturi realizate din cauciucuri vechi. Foloseste o perna pufoasa pe care sa i-o pozitionezi pentru ca el sa stea confortabil.

sursa foto: Pinterest