Trendurile anului 2023 pentru un living room amenajat absolut superb

Trendurile anului 2023 pentru un living room amenajat absolut superb

În anul ce urmează vei vedea peste tot trendurile anului 2023 pe care ți le-am pregătit în acest articol. Dacă ai în plan să renovezi sufrageria casei tale, cu siguranță că galeria foto din acest articol te va inspira și pe tine.


Chiar dacă nu vrei să renovezi, poți arunca o privire pentru a vedea care sunt trendurile acestui an în materie de design al unui living room.

Nu vor mai exista accesoriile și decorațiunile predictibile

Se pare că anul 2023 va fi unul al experimentelor și al accesoriilor ceva mai ieșite din comun. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că ne luăm „La revedere!” de la accesoriile noastre preferate, ci doar că suntem dispuși să încercăm unele noi.

Spațiile multifuncționale vor fi la modă

În acest an nu doar living room-ul, dar și alte spații din casa noastră vor fi multifuncționale. Acestea pot fi transformate atât în locuri unde ne putem juca jocuri de societate împreună cu cei dragi, într-un spațiu unde putem lua cina, dar și într-un living room relaxant.


Am pregătit pentru tine și o galerie foto cu o mulțime de proiecte care să te inspire atunci când vine vorba de designul unui living room în anul acesta.

Spatiu confortabil, relaxant si placut amenajat chiar la fereastra

Living room mic, dar chic, amenajat intr-un stil aparte

Living room mic – O incapere ce poate fi decorata elegant, spectaculos

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI