Igrasie in baie sau bucatarie? Afla cum o poti combate

Igrasie in baie sau bucatarie? Afla cum o poti combate

Baia sau bucataria sunt spatiile cele mai predispuse la igrasie din cauza faptului ca gradul de umiditate este foarte mare. Stim ca sunt numeroase solutii si substante care curata igrasia de pe pereti, dar nu ar fi mai bine sa existe care sa previna aparitia acesteia? Ei bine, aceasta solutie exista: si anume, cea mai nouă vopsea lavabilă de interior pentru spații predispuse la igrasie și mucegai, de la Policolor. Aceasta este recomandata in special pentru spatiile cu umiditate ridicata – bai, bucatarii, subsoluri, demisoluri, spalatorii – predispuse la aparitia igrasiei.


Igrasia este unul dintre cele mai daunatoare fenomene care pot aparea in locuintele noastre. Factorul principal pentru formarea acesteia este umiditatea. Netratata corespunzator, igrasia da nastere mucegaiului, extrem de periculos pentru sanatate. In aceste situatii, singura solutie este indepartarea imediata a cauzei igrasiei si distrugerea mucegaiul aparut in urma ei. Vopseaua lavabila de interior CasaBella antimucegai, in combinatie cu Polisept solutie si Polisept amorsa antimucegai ofera o protectie eficienta si de durata impotriva mucegaiului si fungilor.

foto baie_CasaBella

CasaBella antimucegai actionează eficient si previne aparitia mucegaiului cauzat de igrasie

    • Ideala pentru spatiile cu umiditate ridicata;
    • Ofera protectie completa impotriva mucegaiului si a fungilor;
    • Avizata de Ministerul Sanatatii, cu o activitate biocida evaluata pozitiv de Institutul Cantacuzino;
    • Disponibila in ambalaje de 2,5l, 4l si 8,5l.

Nevoia de siguranta este fundamentala pentru orice familie. Tocmai de aceea, noua vopsea lavabila CasaBella antimucegai este un produs performant, conceput cu respect fata de valorile familiei – grija, armonie, siguranta, sanatate – si in concordanta cu specificul romanesc, de a crea un camin primitor si frumos. Partener de nadejde pentru toti clientii sai, Policolor a creat vopseaua CasaBella antimucegai special pentru a-i determina si ajuta sa faca din caminul lor un spatiu sigur, iar din propria sanatate, o prioritate a vietii de zi cu zi”, declara Camelia Dragomirescu, Director Marketing Policolor.


Vopseaua lavabila de interior CasaBella antimucegai este avizata de Comisia Nationala pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sanatatii, activitatea sa biocida fiind evaluata pozitiv de Institutul Cantacuzino.

Noua vopsea CasaBella antimucegai se aplica usor si rapid, are o putere mare de acoperire, de 13-15 m²/litru/un strat si este foarte rezistenta la murdarire. Este disponibila in ambalaje de 2,5l, 4l si 8,5l in varianta alb intens, insa poate fi nuantata cu Policolor sistem de colorare, in culori pastel, calde sau cu CasaBella coloranti.

AD_CasaBella Antimucegai_210x297mm_Gabriel

Vopseaua CasaBella antimucegai este distribuita la nivel national in reteaua proprie de magazine Policolor si in alte 1.000 de magazine, inclusiv la retailerii de bricolaj.


In prezent, in gama CasaBella se regasesc vopseaua lavabila de interior, vopseaua lavabila de exterior, amorsa de perete, emailuri si lacuri.

Policolor, producator de lacuri si vopsele cu o experienta de peste 50 de ani in Romania, ofera solutii si produse pentru decorarea si finisarea casei – sub brandurile SPOR, DEKO Professional, CasaBella, Vinarom, sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor – sub brandurile Klar Professional, Klar Ultra, Emaur si Silverpol – in cadrul Policolor Automotive si produse destinate acoperirilor industriale cu arie larga de aplicabilitate, aflate in cadrul Policolor Industrial Coatings.

Produsele Policolor sunt prezente in peste 3.000 de magazine de retail traditional, in marile retele de bricolaj din Romania si in peste 1.000 de service-uri auto din tara. Compania dispune in prezent de o retea de 12 magazine proprii.


Grupul Policolor – Orgachim opereaza doua mari unitati de productie: Policolor Romania si Orgachim Bulgaria, si este liderul regional in domeniul tehnologiei vopselelor si lacurilor in zona Sud-Est Europeana.

Mai multe informatii pe: www.policolor.ro

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI