Unui vin bun ii sta bine intr-o prezentare pe masura – Idei practice de suporturi din lemn

0
406

Unui vin bun ii sta bine intr-o prezentare pe masura – Idei practice de suporturi din lemn

Se stie ca gospodinele din casa isi doresc, si reusesc, sa-si impresioneze musafirii cu bucate delicioase preparate chiar de ele. Si unde exista bucate gustoase, exista si vin, ales de catre domni de data aceasta. Si daca tot am amintit de aceasta licoare magica, ne-am gandit ca nu ar fi rau sa ne inspiram impreuna din aceste idei practice de suporturi pentru sticlele cu vin.


Asadar, daca va place sa va impresionati prietenii, nu doar cu gustul continutului din sticla, ci si cu modul de prezentare, iata cateva idei geniale de suporturi din lemn, potrivite pentru a fi ridicate la rangul de obiecte decorative spectaculoase.

Fara doar si poate, unele din aceste idei practice de suporturi nu pot fi confectionate de catre oricine, principalul motiv fiind acela ca sunt destul de complicate din punct de vedere al designului. Prin urmare, noi credem ca este nevoie de mana unui specialist in domeniu, adica a unui mester tamplar, care sa dea viata si forma unei bucati de lemn.

Insa exista si idei de suporturi care pot fi confectionate cu usurinta dintr-o bucata de lemn si cativa centimetri de sfoara, putin mai groasa, pentru a putea sustine greutatea sticlei. Intr-una din imagini gasiti modelul pe care vi l-am descris mai inainte.


Toate ideile de suporturi din acest articol sunt deosebite, insa preferatul nostru este cel cu locas special conceput pentru tirbuson. Iata!

idei practice

O categorie aparte de idei de suporturi din lemn, sunt cele cu locasuri pentru pahare, special confectionate pentru a le da un aspect interesant, dar si practic totodata. Priviti!

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

Asadar daca gasiti utile aceste idei, noua nu ne ramane decat sa va dorim inspiratie placuta! Priviti!


O idee simpla de suport cu manere.

sursa foto