Schimbam decorul cu aceste idei de amenajari interioare in culori calde si reci

Schimbam decorul cu aceste idei de amenajari interioare in culori calde si reci

Daca gri-ul este o culoare rece, terna si fara nici o perspectiva in materie de design interior, trebuie sa stiti ca putem compensa aducand in decor nuante ceva mai calde si mai atragatoare. Ca de exemplu galbenul, ocrul sau rosul. Urmarim asadar un articol cu idei despre amenajari interioare in culori calde si reci.


Cum armonizam culorile – Idei de amenajari in culori calde si reci

Indiferent de culoarea pe care o alegem pentru a decora interiorul, trebuie sa pastram o armonie de sus si pana jos. De aceea nici o incapere nu ar trebui sa contina doar o singura nuanta. De exemplu putem indulci atmosfera intr-un living spatios in care predomina culoarea gri, cu o nuanta de galben sau de ocru.

Livingul ca incapere principala – Idei de amenajari in culori calde

Livingul sau camera de zi este o incapere potrivita pentru amenajari in culori calde. De ce? Pentru ca este camera in care ne petrecem timpul in compania familiei si a prietenilor. Putem folosi nuante de bej, maro, ocru sau galben. Insa nu ar trebui sa uitam de contrast. Prin urmare putem aduce in decor accesorii in culori reci care sa echilibreze balanta dintre ele si pentru a avea o privire de ansamblu armonioasa si placuta.

Cum ne influenteaza amenajarile in culori calde si reci

Stim despre albastru, verde si mov ca sunt culori reci si au abilitatea de a calma si sunt potrivite pentru camerele mici. In schimb culori precum galbenul auriu sau maroul sunt nuante care ne amintesc de caldura si lumina. Prin urmare sunt potrivite pentru a crea un mediu confortabil si placut. Iar ceea ce ar trebui sa tinem minte este faptul ca nici o incapere a casei nu ar trebui sa contina doar una dintre ele. Adaugand elemente care compenseaza din punct de vedere vizual, nu facem altceva decat sa cream un spatiu primitor.


amenajari interioare in culori calde amenajari interioare in culori calde amenajari interioare in culori calde amenajari interioare in culori calde amenajari interioare in culori calde

sursa foto: Pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI