Veranda, o prelungire eleganta si frumoasa a casei tale

0
2974

Veranda, o prelungire eleganta si frumoasa a casei tale

Veranda este o prelungire absolut superba a gospodariei tale, un loc ce poate fi usor transformat intr-o oaza de relaxare de vis, absolut superba.


Sistem de incalzire

Pe timp de vara, ai nevoie de un sistem de incalzire in veranda pentru a putea sa te relaxezi aici. Poti alege un semineu electric, incalzire in pardoseala instalata dinainte de a monta parchetul, insa poti opta si pentru un calorifer care sa iti ofere confort termic.

De asemenea, o alta optiune este de a alege un panou electric ce ofera incalzire prin raze infrarosii. Acesta incalzeste corpurile din incapere, astfel incat este potrivit doar pentru spatiile ce au corpuri de mobilier sau diverse alte lucruri in camera.

Sistem de racire

Daca veranda ta este construita din geamuri termopan, rezistente, atunci vei avea nevoie de un aer conditionat pe timp de vara. De asemenea, te sfatuim si sa optezi pentru folii de protejare a razelor UV. Vor permite luminii naturale de la soare sa intre in veranda ta, dar vor face si spatiul sa fie locuibil. Uneori, pe timp de vara, temperatura este ridicata iar lumina poate fi mult prea puternica. In aceste momente, foliile de la geamurile tale iti vor veni in ajutor.


De asemenea, foliile de pe geamuri pot fi tip oglinda. In acest fel, nu se va vedea nimic din exteriorul casei inauntrul acesteia. Veranda se va transforma in propria oaza de relaxare.

Spatiu de relaxare

Cu doua fotolii mari, relaxante, cu o masuta de cafea si o fereastra care sa iti permita sa vezi afara poti sa transformi veranda intr-un adevarat spatiu de relaxare.

Corpurile de iluminat cu lumina calda iti vor oferi un ambient placut. Ai nevoie doar de o cana de cafea sau de ceai si o carte buna pentru a te bucura de atmosfera.


sursa foto: Pinterest