Vrei mai mult spatiu in bucatarie? Priveste aici idei practice de organizare

Vrei mai mult spatiu in bucatarie? Priveste aici idei practice de organizare

Daca ar fi sa punem laolalta toate ideile din imaginile de astazi, cu siguranta ar iesi o bucatarie organizata ca la carte. Dar pentru ca nu avem cum sa facem asta, propunem sa le luam pe rand si sa aflam din aceste idei practice cat de important este felul cum ne organizam bucataria, in asa fel incat sa avem totul la indemana atunci cand ne petrecem timpul intr-un astfel de spatiu.


Si nu putem sa nu ne intrebam, cate din gospodinele care isi petrec o buna parte din timp in bucatarie, nu si-ar dori spre exemplu sa aiba la indemana tot setul de cutite atunci cand pregatesc bucatele pentru cei dragi? Multe, va spunem noi. De aceea va intrebam si pe voi, si puteti sa ne raspundeti postand comentarii pe pagina noastra de facebook, ce parere aveti de acest, sa-i spunem sertar rabatabil, care poate fi ascuns sub un corp suspendat din componenta mobilei de bucatarie?

idei practice

Oricat ar fi de mica bucataria, tot avem nevoie de un loc in care sa tinem galeata de gunoi si nu mai reprezinta o noutate faptul ca in cadrul corpurilor de bucatarie exista un astfel de spatiu la discretie. Insa ceea ce vrem noi sa evidentiem este altceva. Faptul ca putem profita de un astfel de loc pentru a pastra si sacii menajeri intr-un sertar rabatabil, sertar construit deasupra galetii, cum altfel decat pentru a-i avea la indemana, exact ca in imaginea de mai jos.

idei practice

O alta idee de organizare care ne-a placut noua foarte mult, este acest sertar pe verticala in care pot fi tinute mare parte din prosoapele de bucatarie. Priviti!


idei practice idei practice

Idei practice de a pastra tocatoarele din lemn.idei practice

Idei de a pastra ustensilele de bucatarie.

O idee geniala de suport rabatabil pentru oale si cratite.


sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI