Dusumele pentru terasa, scari si multe alte lucruri realizate din paleti – Idei practice

0
159

Dusumele pentru terasa, scari si multe alte lucruri realizate din paleti – Idei practice

Se stie ca lemnul din care sunt confectionati paletii este de o calitate inferioara, insa paletii in sine reprezinta o categorie de materie prima destul de atractiva din care se pot confectiona o multime de piese de mobilier pentru exterior, iar aceste idei practice de a-i transforma in dusumele pentru terasa, par a fi unele foarte bune. In primul rand pentru ca nu atrage niste costuri extraordinari mari, in al doilea rand pentru ca pot fi manevrati destul de usor, si nu in ultimul rand pentru ca produsul final nu poate fi decat unul util pentru casa.

Printre lucrurile utile confectionate din paleti se numara treptele, care pot fi adaugate in prelungirea casei sau pentru a confectiona dusumele de exterior dar si pentru constructii din lemn sub forma unor casute in miniatura, pentru locul de joaca al copiilor.

Cei ce adora sa se balaceasca vara intr-o piscina gonflabila, vor observa in imaginile de astazi ca paletii din lemn sunt ideali pentru a confectiona treptele de acces catre aceasta, trepte care nu sunt incluse in pachet.

Sunt o multime de idei in acest articol de a refolosi paletii din lemn, transformandu-i in diverse corpuri de mobila pentru curte, cum sunt minibaruri pentru bauturile racoritoare.

Se stie ca cei mici adora sa se joace, prin urmare poate ca nu ar fi rau sa va inspirati din aceste idei de a transforma paletii in padocuri din lemn. Umplute cu nisip vor fi un loc de joaca ideal pentru ei. Iar daca nu stiti la ce dimensiune sa le confectionati, gasiti o schita intr-una din imaginile de mai jos.

Gasiti o multime de idei practice de a reutiliza paletii din lemn, prin urmare va invitam sa le vedeti pe toate in acest articol.

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

sursa foto

 

Se incarca...